Al 14-lea avion militar rusesc, supergreul IL-76, a zburat spre Italia, cu militari-specialiști-virusologi ruși și echipamente medicale

Al 14-lea avion militar rusesc, supergreul IL-76, a zburat spre Italia, cu militari-specialiști-virusologi ruși și echipamente medicale, care vor lupta cu virusul Covid-19. Din dispoziția lui Vladimir Putin, s-a creat un grup aviatic care transportă în Italia brigăzi mobile de militari ruși specialiști în virusologie, medici, sisteme automobile de dezinfecție a mijloacelor de transport și teritoriilor etc.

Este posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liber

Italia a primit ajutor real de la Rusia – China – Cuba, țări sancționate de catre SUA-UE …. Unde este așa zisă „solidaritate” UE – SUA care știe să bage atât de frumos bățul în gardul rușilor, să le impună sancțiuni nejustificate și să dea curs propagandei false la adresa Rusiei ….? Caracteristica principala a “sufletului rusesc” este că rușii se apropie și ajută pe cel aflat în suferință, acest „suflet rusesc” este sensibil și receptiv la suferință. Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, cer şi în aer liber

Sursa foto: Gabriel Antoniu Lavrincic

Se pare că actuala pandemie marchează sfârșitul „unității și solidarității europene” și a ordinii mondiale bazate pe „valorile și principiile occidentale”. În situații de criză, fiecare țară își vede de propriile interese. Aceleași consecințe se vor vedea și la nivelul indivizilor. Din cauza conducătorilor incompetenți și direcției greșite, UE a ajuns în situația în care singură se poate descurca doar la nivel verbal sau scris pe hârtie, faptic = zero!

Seful Statului Major al Apărării, generalul Enzo Vecciarelli, a mulţumit poporului rus: „Aş dori să-mi exprim recunoştinţa în numele întregului popor italian pentru asistenţa rusă într-un moment atât de dificil …”

Este posibil ca imaginea să conţină: posibil text care spune „ITALIA poccиR RUSSIA иTaлиR”

P.S. Începând cu 1 aprilie 2020 rușii vor produce 5 milioane de măști pe zi.

Pentru mai multe detalii, accesați link urile de mai jos, unde puteți urmări video cum armata rusă oferă asistență medicală la baza aeriană din apropierea Romei.

https://www.rt.com/news/483800-russian-aid-italy-covid19/

https://www.rt.com/news/483800-russian-aid-italy-covid19/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *