Băsescu, palmă pentru pensionarii de rând. Propunerea pentru Iohannis

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a reacționat după ce Iohannis a spus că persoanele de peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din casă.

Georgiana Arsene

Pensionarii României sunt din nou umiliți de Traian Băsescu care, auzind ce a declarat Iohannis, s-a grăbit să arate că el e mai cu moț. Așa că, mai în glumă, mai în serios, Băsescu a spus, public – ”bate șaua să priceapă iapa”, da? – că Armata ar trebui să aibă grijă de el.

”După mine Armata trebuie să aibă două roluri: de descurajare a încălcării deciziilor luate de factorii de decizie și să ajute populația. Amintesc de pensionarii care nu au pe nimeni și nici nu pot primi vizita familiilor.

Armata ar trebui să facă tot. De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile. Armata trebuie să fie altceva decât Jandarmeria. Armata e prietenoasă cu populația”, a declarat Traian Băsescu.Imagini pentru basescu iohannis

După ce și-a bătut joc de o țară întreagă cu sloganul ”Să trăiți bine!”, acum Băsescu se gândește tot la el, în loc să iasă și să spună, ca un om obișnuit, că, în aceste momente grele, familia, respectiv fetele îi vor fi alături. Dra, nu! Omul tot cu gândul la exploatarea altora a rămas, că, de! Toți ar trebui să stea drepți în fața lui și să îi asculte ordinele. Că de bătrânii singuri, bolnavi și triști, fără nici o perspectivă, are grijă Dumnezeu… Aici, pe pământ, domnia este a celor care au tupeu și nu le pasă nici de gura lumii, nici de semeni, de nimic…

Chiar în glumă dacă a fost făcută această declarație, ea arată dispreț total față de pensionarii acestei țări. Lipsa crasă de respect și-a manifestat-o în multe rânduri, inclusiv prin închiderea spitalelor. Inadmisibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *