Serghei Șoigu, ministrul Apărării al Federației Ruse, vizită de lucru în Siria

În cadrul negocierilor s-au discutat și aspecte privind asigurarea încetării stabile a activităților militare în zona de descarcerare Idlib.

Georgiana Arsene

Ministrul Apărării al Federației Ruse, generalul armatei Serghei Șoigu, în numele președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, a efectuat o vizită de lucru în Siria.

La Damasc, Serghei Șoigu a fost primit de președintele Republicii Arabe Siriene, Bashar al-Assad. Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni în picioare şi costum

În cadrul negocierolor, au fost discutate aspecte privind asigurarea încetării stabile a activităților militare în zona de descarcerare Idlib, stabilizarea situației în alte părțile Siriei, precum și diverse aspecte ale cooperării militare-tehnice în cadrul unei lupte comune împotriva grupărilor teroriste internaționale.

Au fost abordate problemele de asistență umanitară oferita Rusiei poporului sirien care suferă de sancțiuni prohibitive ale țărilor occidentale, precum și restabilirea potențialului economic al republicii cu ajutorul specialiștilor ruși, informează Consulate General of the Russian Federation in Constanta.

Sursa foto: Ministerul Apărării Federației Ruse

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *