Caracatița incompetenței liberale. Finul lui Orban, Antonel Tănase


Bubuie Guvernul Orban. Zilele trecute a apărut în presă că o societate mică din localitatea Uzunu (Giurgiu), specializată în comerț cu alcool și cafea – Romwine&Cofee – a primit prin încredințare directă un contract de 11.000.000 de lei pentru a importa măști medicale.

Georgiana Arsene

Pandemia de coronavirus scoate la iveală c aracatița intereselor și relațiilor de familie din Guvernul Orban. Un exemplu în acest sens îl reprezintă proaspătul scandal în care este implicată mica firmă din Giurgiu care a primit, în schimb, un contract gras de la stat. Briefing de presă susținut de secretarul general al Guvernului ...

Se pare că ministrul Sănătății a demisionat și din pricina acestui incident, chiar dacă ancheta nu a stabilit că este vinovat în acest caz. Societatea de alcool și cafea face parte din grupul Sanimed, controlat de Cătălin Hideg. Grupul Sanimed se ocupă cu aparatură medicală, cu achiziții medicale, dar, știți cum e în România, în spital mergi cu o cafeluță, un uischian, așa că prezența unei companii care importă cafea și alcool e justificată într-un mare grup specializat în afaceri cu spitalele. Din același grup face parte și compania Medicamed. Pentru care, surpriză, a lucrat și Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului Orban, prin firma proprie, Cont Consulting & Services, scrie plusinfo.org.

”Pur și simplu o coincidență cu firma din Giurgiu?
Pas cu pas descoperim caracatița incompetenței liberale.
O fi ceva penal la mijloc?
P.S. Antonel este finul lui Orban! #stămacasă
#văvedem”, a scris Liviu Pop pe Facebook. 

În tot acest timp, sute de mii de români au contractele de muncă suspendate. Incertitudinea domnește în România. Oamenii încep să se teamă că nu vor mai avea ce pune pe masă.

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: