Klaus Iohannis, file din jurnal: ”Azi mă cred Tom Cruise și Putin”

Dragă jurnalule,

În această peroadă, când nu mai pot să zic nimic de Constituțe și de pesede, și, mai rău, stau în casă, nu prea am ce face. Bine, nu făceam eu nici înainte, dar acum mă plictisesc. Nu mai e nici Dăncilă la Palatul Victoria, l-am pus pe Șică Laioșică și cam asta e.

Am văzut io pe Feisbuc că Vladimir Putin a vizitat un spital . Bine, acolo era vorba de pacienși cu coronavirus, ori eu nu mergeam nici în școli unde elevii aveau păduchi, când eram inspector școlar. Deci, clar că nu mergeam într-un asemenea spital. Zicea lumea să merg la Suceava. Doamne ferește! În peroada asta?!

Așa că eu l-am imitat pe Putin și m-am dus la Spitalul Militar de Campanie ROL II, destinat pacienților infectați cu noul coronavirus.
Frumos acolo, am avut și regie, mă pozau fetele din profil, din față… Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Sursa foto: Facebook Ionuț Cristache
Ei, și cum ziceam, l-am imitat pe Putin. Dar eu sunt cu NATO, cu UE, cu ăștia, așa că, nevrând să dau de bănuit, mi-am luat geacă Top Gun, cum purta Tom Cruise. Că așa m-au învățat consilierii, să fiu slugarnic cu americanii până în pânzele albe. Și sunt. Mai mult cu nemții, dar oricum tot pesede e de vină.

Mă duc la solar.

P.S. Acesta material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

 

 

One thought on “Klaus Iohannis, file din jurnal: ”Azi mă cred Tom Cruise și Putin”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *