Stamule, consilierul economic al lui Orban, ”dă din casă”: ”În România nu se producea absolut nimic înainte de această criză, din ceea ce este astăzi necesar sistemului medical”

Pandemia de coronavirus dezleagă limbile oficialilor români care, nu se știe din ce motiv, încep să mai spună și adevărul. După ce, ieri, premierul Ludovic Orban spune că s-au luat măsuri pentru a crește riscul de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților.

Declarația o puteți urmări aici.

Georgiana Arsene

Aflu, însă, de la Tănase Stamule, că, înainte de pandemie, România nu producea nimic pentru lupta împotriva coronavirusului și că acum am fost prinși descoperiți.

Asta dă liber, clar, la contracte cu statul pentru băieții deștepți, evident, în binele nostru, al populației. Trandafirii crescuți la firida lui Orban. Gruparea machedonească ...

Înainte de pandemie, România era cu gândul la anticipate, iar Iohannis ne tot spunea cât de nasol e pe-se-de. Cam atât. Măcar ne mai distram ieșind din casă. Acum am rămas tot cu Iohannis, dar închiși. Ghinion.

Ei bine, iată ce a spus Stamule – pe bune, chiar așa îl cheamă, Tănase Stamule.

”În aceasta perioadă apar tot felul de acuze legate de procedurile statului legate de achizițiile pentru materiale de protecție. Este foarte important însă să știm că în România nu se producea absolut nimic înainte de această criză, din ceea ce este astăzi necesar sistemului medical.”, a spus Stamule.

Oare câte alte lucruri vom mai afla în perioada asta de pandemie?

Oricum, e o perioadă excelentă pentru afaceri de casă. Din această pandemie unii vor ieși mult mai bogați, iar alții… să dea Domnul să ieșim cu bine!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *