Politolog german: ”În birourile birocrației de la Bruxelles există forțe care nu doresc să-și schimbe orientarea politică și continuă cursul spre o confruntare aprigă cu Rusia”


Pandemia de COVID-19 nu reușește să îi facă pe liderii statelor europene să adopte o poziție corectă fațăd e Rusia, țară care și-a manifestat în mod concret sprijinul pentru Italia.

De altfel, Italia mulțumește Rusiei, iar Germania discută despre ridicarea sancțiunilor impuse Rusiei.

Georgiana Arsene

Politologul german Alexander Rar spune că, acum, ar trebui să ne căutăm umărul celuilalt, numai că birocrații de la Bruxelles văd cu totul și cu totul altfel lucrurile.

În timp ce stăm în aceeași barcă basculantă – trebuie să ne căutăm umărul celuilalt, să ne ajutăm reciproc. Dar în birourile birocrației de la Bruxelles există forțe care nu doresc să-și schimbe orientarea politică și continue cursul spre o confruntare aprigă cu Rusia ”, a spus Alexander Rar, potrivit vestidinrusia.ro.

Sursa citată susține că interlocutorul a amintit că nu este pentru prima dată când Rusia a fost creditată de dorința de a distruge UE. Infografic: Valoarea totală a bunurilor comercializate între UE și ...

„De exemplu, când, în Europa, a existat o criză cu migranți și în multe orașe se desfășurau manifestații împotriva refugiaților, mass-media din diferite țări au scris despre acest lucru. Au scris și rușii, dar birocrația de la Bruxelles a decis că, în acest fel, Moscova încearcă să slăbească Uniunea Europeană ”, a spus Rar.

Acesta a precizat că birocrația de la Bruxelles, sub presiunea lobby-iștilor din SUA, Polonia și statele baltice, continuă să demonizeze Rusia.

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: