Trump se îndoiește că Rusia răspândește falsuri cu privire la coronavirus


WASHINGTON, 30 mar – Știri RIA. Președintele SUA Donald Trump, a pus sub semnul întrebării că Rusia, China și Iranul răspândesc dezinformări cu privire la coronavirus, criticând, la rândul său, o serie de mass-media americane.
„În primul rând, nu știți ce fac. Dacă citiți Washington Post, nu trebuie să credeți acest lucru. Cred foarte puțin din ceea ce văd. Văd articole din Washington Post atât de false, până acum, atât de îndepărtate”, a spus el, luni, pe Fox News .
În plus, a acuzat New York Times de necinstire.
A răspuns astfel la întrebarea prezentatorului, care a întrebat „cât de mult vor tolera Statele Unite” răspândirea activă a dezinformării cu privire la lupta împotriva coronavirusului din Statele Unite din Rusia, China și Iran. După aceea, prezentatoarea a amintit că China a acuzat Statele Unite că ar fi răspândit coronavirus.
„O fac, o facem. Spunem lucruri diferite despre ei. Fac declarații puternice despre China, inclusiv despre„ virusul chinezesc „… Și nu aș spune că sunt îngrijorați. Au spus Militarii noștri au făcut-o. Eu zic: vrei să spui virusul chinez? Și apoi ei suna brusc și spun: hai să vorbim politicos. Fiecare țară o face ”, a spus Trump.
Anterior, secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a acuzat Rusia, China și Iranul de a răspândi informații false , care nu au furnizat dovezi ale cuvintelor sale.
Cele mai recente date despre situația cu COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru .

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

  1. Washinghton Post sau Pravda Potomacului desii nici cu aia d e la Fox nu-mi este rusine insa , dl. Trump ar trebui sa stie macar atata lucru si anume ca, nu-i bine sa zgandari presa taman cand nu mai este prea mult pana la alegeri . Decat sa-ti faci presa inamic…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: