Rusia are întrebări pentru Statele Unite cu privire la activitățile sale biologice militare

Rusia nu are informații despre „urmele americane” în apariția coronavirusului COVID-19 astăzi, cu toate acestea, „există într-adevăr întrebări pentru SUA”. Acest lucru a fost raportat Sursa TASS din Ministerul de Externe rus. microscop

Ministerul a menționat: tonul acuzator al comentariilor trimise acum de la Washington în China „provoacă o nedumerire fățișă”, din moment ce este necesară efectuarea unei majore cercetări științifice pentru a răspunde fără echivoc la întrebarea despre originea bolii, despre locul unde s-a îmbolnăvit prima persoană.

În același timp, a adăugat sursa, în Rusia „au urmărit mult timp cu îngrijorare activitățile militare și biologice ale SUA”, pe care statele le desfășoară în imediata apropiere a frontierelor noastre. În această privință, Moscova are întrebări pentru Washington, a menționat el.

În același timp, subliniază reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe, astăzi principalul lucru este să se ocupe rapid de coronavirus. Pentru a realiza acest lucru, în opinia sa, este posibil doar prin eforturile comune ale întregii omeniri.

În Rusia, potrivit site-ului stopkoronavirus.rf , acum sunt înregistrate 1534 de cazuri de infecție cu COVID-19 . Zilele trecute, numărul cazurilor a crescut cu 270 de persoane. În același timp, 64 de oameni s-au recuperat și opt oameni au murit.

În lume, numărul de cazuri înregistrate de infecție cu coronavirus, potrivit resursei Worldometers , se ridică acum la aproape 679 de mii de oameni, aproape 32 de mii de pacienți au murit.

Sursa: Vesti.ru

One thought on “Rusia are întrebări pentru Statele Unite cu privire la activitățile sale biologice militare

  1. Pentru a fi sincer cu dumneata , pana si mie , chestia asta imi ” „provoacă o nedumerire fățișă” ” . Parca nu stie si John si Ivan ca , savanti , specialisti in microbiologie din statele in care vietuiesc ei { U.S.A. sau Federatia Rusa dar mai sant si altii } , se joaca cu producerea de armament ” murdar ” si fac asta in pofida declaratiilor ditirambice date ….oficial ! Pe bune acum , este una sa te coste un dolar sau zece ruble un obuz si cu ajutorul caruia s a omori maxim 50 de insi { asta daca este o ” lucky strike „} si cu totul altceva , sa investesti un minim de 1000 de dolari sau 10.000 de ruble pentru a produce o incarcatura bacteriologica pe care s-o deversezi in aer cand survolezi Pamantul de pe vreo statie cosmica . Asta insemneaza in limbaj economic modern : PROFIT MAXIM CU CHELTUIALA REDUSA . 8)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *