Rusia are întrebări pentru Statele Unite cu privire la activitățile sale biologice militare


Rusia nu are informații despre „urmele americane” în apariția coronavirusului COVID-19 astăzi, cu toate acestea, „există într-adevăr întrebări pentru SUA”. Acest lucru a fost raportat Sursa TASS din Ministerul de Externe rus. microscop

Ministerul a menționat: tonul acuzator al comentariilor trimise acum de la Washington în China „provoacă o nedumerire fățișă”, din moment ce este necesară efectuarea unei majore cercetări științifice pentru a răspunde fără echivoc la întrebarea despre originea bolii, despre locul unde s-a îmbolnăvit prima persoană.

În același timp, a adăugat sursa, în Rusia „au urmărit mult timp cu îngrijorare activitățile militare și biologice ale SUA”, pe care statele le desfășoară în imediata apropiere a frontierelor noastre. În această privință, Moscova are întrebări pentru Washington, a menționat el.

În același timp, subliniază reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe, astăzi principalul lucru este să se ocupe rapid de coronavirus. Pentru a realiza acest lucru, în opinia sa, este posibil doar prin eforturile comune ale întregii omeniri.

În Rusia, potrivit site-ului stopkoronavirus.rf , acum sunt înregistrate 1534 de cazuri de infecție cu COVID-19 . Zilele trecute, numărul cazurilor a crescut cu 270 de persoane. În același timp, 64 de oameni s-au recuperat și opt oameni au murit.

În lume, numărul de cazuri înregistrate de infecție cu coronavirus, potrivit resursei Worldometers , se ridică acum la aproape 679 de mii de oameni, aproape 32 de mii de pacienți au murit.

Sursa: Vesti.ru

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

  1. Pentru a fi sincer cu dumneata , pana si mie , chestia asta imi ” „provoacă o nedumerire fățișă” ” . Parca nu stie si John si Ivan ca , savanti , specialisti in microbiologie din statele in care vietuiesc ei { U.S.A. sau Federatia Rusa dar mai sant si altii } , se joaca cu producerea de armament ” murdar ” si fac asta in pofida declaratiilor ditirambice date ….oficial ! Pe bune acum , este una sa te coste un dolar sau zece ruble un obuz si cu ajutorul caruia s a omori maxim 50 de insi { asta daca este o ” lucky strike „} si cu totul altceva , sa investesti un minim de 1000 de dolari sau 10.000 de ruble pentru a produce o incarcatura bacteriologica pe care s-o deversezi in aer cand survolezi Pamantul de pe vreo statie cosmica . Asta insemneaza in limbaj economic modern : PROFIT MAXIM CU CHELTUIALA REDUSA . 8)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: