Europa Liberă dezinformează și provoacă panică în rândul profesorilor!


Sub titlul ” Florin Roman (PNL) vrea ca profesorii fără activitate să intre în șomaj tehnic”, adevărații jurnaliști ai țării de la Europa Liberă prezintă postarea lui Roman – în care omul nu pomenește nimic de profesori.

Georgiana Arsene

Iată postarea lui Roman în care liderul deputaților PNL vorbește despre bugetari la modul general. Este de la sine înțeles că din această categorie fac parte și profesorii, dar de aici și până la gogomănia de titlu e cale lungă. Foarte lungă, iar ”redacția” nu știe care este situația din sistemul de învățământ și de ce nu poate face toată lumea cursuri online. Păi, vă spun eu, pe scurt, deși explicațiile le veți găsi pe larg aici: pentru că sunt localități unde nu e nici măcar curent electric, sunt familii în care micuții adorm flămânzi, iar internetul e ceva de domeniul fantasticului. florin roman

”Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!

Cred ca e timpul ca sectorul public sa intre sub aceeași incidența a sectorului privat! Adică, acolo unde bugetarii stau acasă din cauza epidemiei să o facă exact ca privatul, pe ajutor de șomaj!

Bugetarii trebuie să înțeleagă că dacă privații nu mai produc, in toamnă nu vor fi bani de salarii! Așa că poți sa ai salariul întreg acum dacă peste câteva luni nu mai bani in buget!

Încasările au scăzut intr-o singura luna cu 40%. Luna viitoare vor fi mai mici, probabil cu 60%. Nu e de gluma!

Când auziți la televizor politicieni care spun ca va dau amânări, esalonari, scutiri gândiți-va bine! Nimic nu e gratis in lumea asta!”, a scris Florin Roman pe Facebook, potrivit romania.europalibera.org.

Vă reamintesc că unitățile de învățământ sunt închise, măsura fiind luată în contextul stării de urgență, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Educaţie

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: