Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al Federației Ruse, generalul-maior Igor Konașenkov: ”La Stampa manipulează în materialele sale cele mai joase falsuri rusofobice ale Războiului Rece”


Oficialul rus precizează, într-o declarație, că a atras atenția asupra încercărilor publicației italiene La Stampa de a discredita misiunea rusă.

Georgiana Arsene

Redau mai jos cuprinsul declarației:

” Am atras atenția asupra încercărilor publicației italiene La Stampa de a discredita misiunea rusă, care a răspuns apelului de ajutor poporului italian aflat în pericol.

Ascunzându-se în spatele idealurilor libertății de exprimare și pluralismului opiniilor, La Stampa manipulează în materialele sale cele mai joase falsuri rusofobice ale Războiului Rece, referindu-se la așa numitele ” opinii ” ale unor surse de rang înalt „

În același timp, „La Stampa” nu disprețuiește să folosească literalmente tot ceea ce reușesc să inventeze autorii pe baza unor recomandări din manuale aparent deloc descompuse pe propaganda antisovietică. L'economia ripartirà con le micro imprese d'eccellenza artigiana ...

Așadar, echipamentul rusesc pentru combaterea infecțiilor virale livrate Italiei, ” La Stampa „, referindu-se la opinia unor sergent pensionar al viselor eșuate, determinată imediat ” inutil „. Majoritatea medicilor și epidemiologilor ruși sunt chemați prin pu Specialiști în războiul biologic. Cei care nu s-au calificat pentru a intra în această categorie erau așteptați să fie incluși în categoria reprezentanților serviciilor de informații militare ruse.

Cu toate acestea, pe fondul acestor speculații tensionate, epidemiologii ruși care au ajuns în Italia pentru a lupta împotriva coronavirusului și colegii lor italieni, în ciuda statisticilor senzaționale ale ale „La Stampa”, în loc de război biologic, distrug Covid-19 în 65 Pensiuni în Bergamo toată ziua. Iar medicii militari ruși zilnic, mână în mână cu soldații italieni, în loc să creeze așa-zisele rețele de informații, dezvoltă unități de terapie intensivă pentru salvarea cetățenilor italieni infectați cu virusul într-o nouă tabără Și toate acestea se realizează folosind presupusele inutile, potrivit surselor publicației, echipamentelor și tehnologiei rusești….

Contrar falsurilor impuse de La Stampa, obiectivele misiunii rusești din 2020 de la Bergamo sunt deschise, concrete, transparente și clare. Acesta este un ajutor altruist pentru poporul italian aflat în primejdie din cauza pandemiei Covid-19 Iar cea mai bună recompensă pentru eforturile depuse de experții militari ruși vor fi viețile salvate și sănătatea celui mai mare număr posibil de cetățeni ai Republicii Italiene.

În implementarea acestei misiuni nobile, niciun atac nu ne va obliga să oprim ținta și să nu ne scuturăm încrederea în corectitudinea cauzei noastre.

Cât despre atitudinea față de clienții reali ai campaniei mass-media rusofobie din La Stampa, pe care o știm – vă recomandăm să învățați înțelepciunea antică – qui fodit fodit, incidet în eam (Cel care sapă o groapă, va cădea în ea). Și ca să fie mai clar: penny rău se întoarce întotdeauna.

#RussianMinistryOfDefence #RussianArmy #RussiaItaly #FightingKoronavirus”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al Federației Ruse, generalul-maior Igor Konașenkov. 

 

 

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: