Ultima oră: anunțul Inspectoratului Școlar București. Începe luni


În urmă cu scurt timp, reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București au făcut anunțul pe pagina lor de Facebook.

Georgiana Arsene

Profesorii, părinții și elevii sunt vizați de noua informare a ISMB.

”După o perioadă atipică pe care am trăit-o împreună în această parte din semestrul al II-lea, vă anunțăm că de luni, 6 aprilie, vom intra în vacanța destinată sărbătorilor pascale. Anunţ de ultimă oră de la MAI! Cum va fi afectată România în ...
Vă mulțumim tuturor pentru efortul individual și inedit pe care l-ați depus pentru a continua învățarea de acasă și pentru că ați urmărit episoadele didactice zilnice publicate pe pagina noastră de facebook.
Vă vom comunica prompt noutățile pe linie școlară și vă stăm aproape pentru întrebări, propuneri, sugestii.

Vacanță plăcuta!” Echipa ISMB

 

Educaţie Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

%d blogeri au apreciat: