#VIDEO Specialiștii ruși, acțiune de dezinfecție la Academia Medicală Militară a Forțelor Armate din Serbia


Experți ruși ai Biroului Apărării pentru Chimie din Rusia au efectuat dezinfectarea și salubrizarea la Academia Națională Militară a Forțelor Armate din Serbia, la Belgrad, cel mai mare centru științific și clinic medical din Balcani, unde cadeții și studenții sunt instruiți în diverse specialități medicale.

În lupta împotriva infecției cu coronavirusul, autoritățile sârbe au decis redirecționarea pacienților care nu au fost infectați cu COVID-19 către această unitate medicală, de aceea a fost necesară efectuarea dezinfectării cu prioritate.
Au fost procesate instalații specializate și secții spitalicești, precum și o flotă de ambulanță.

Încă două echipe de specialiști au dezinfectat celei mai importante clinici din Belgrad „Dedinʹe ” și ” Zvezdara ” unde sunt izolați și tratați pacienții diagnosticați cu infecție cu coronavirus.
La sfârșitul zilei au fost procesate peste 157.000 de mii de metri pătrați, metri de spațiu și 31,1 mii metri pătrați pe teritoriul spitalului.

#Минобороны #РоссияСербия #ВоенныеВрачи #Белград #Медицина #РХБЗащита #COVID19 #БорьбаСКоронавирусом

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: