Steven Seagal, reprezentantul Ministerului Rus de Externe pentru legăturile umanitare ruso-americane, împlinește 68 de ani

Actorul Stevean Seagal, care, în anul 2016, a primit un pașaport rus din partea președintelui Vladimir Putin, împlinește, mâine, frumoasa vârstă de 68 de ani.

Georgiana Arsene

Steven F. Seagal s-a născut pe 10 aprilie 1952 în Michigan, Statele Unite ale Americii.

El este un actor de acțiune, producător, practicant de arte marțiale, chitarist, șerif adjunct în rezervă.

Deține o centură neagră în Aikido și, înainte de a deveni faimos a fost instructor de arte marțiale în Japonia. În 1988 a debutat în filmul ”Above the Law”, însă consacrarea a venit în 1992, cu ”Under the Siege”, în care a jucat rolul unui expert anti-terorist în cadrul Navy SEALs.

După anul 2000, a filmat în România de mai multe ori, iar în anul 2016 a obținut cetățenia rusă.

Kremlinul a anunțat că președintele Vladimir Putin a semnat un ordin prin care îi acordă cetățenia rusă actorului american Steven Seagal. With US actor Steven Seagal.

În decret se menționează că „Seagal Steven Frederic, născut la 10 aprilie 1952 în SUA, este naturalizat în Rusia”.

Invitat în decembrie 2015 la o demonstrație de arte marțiale, Seagal a spus că are rădăcini rusești și că iubește această țară.

În anul 2018, Seven Seagal a fost numit reprezentant special pentru legăturile umanitare dintre SUA și Rusia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *