Astăzi, Hristos n-a mai intrat în Ierusalim…

L-au oprit lacătele puse pe ușile bisericilor, credincioșii închiși în case, măștile pe față și ordonanțele militare.

Georgiana Arsene

Anul acesta, s-a întâmplat ceva namaivăzut pe acest pământ: Iisus Hristos nu a mai intrat triumfal în Ierusalim, ci a fost oprit. În acest an, am rămas doar cu amintirea ramurilor de salcie pe care le puneam la icoană, aduse de la biserică.

Creștinii interpretează adesea un pasaj din Cartea lui Zaharia ca pe o profeție care a fost îndeplinită de intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim:

”9.Saltă de veselie, fiica Sionului! Strigă de bucurie, fiica Ierusalimului! Iată că Împăratul tău vine la tine; El este neprihănit și biruitor, smerit și călare pe un măgar, pe un mânz, pe mânzul unei măgărițe. 10.Voi nimici carăle de război și caii din Ierusalim și arcurile de război vor fi nimicite. El va vesti neamurilor pacea, și va stăpâni de la o mare la cealaltă, și de la râu până la marginile pământului” Sursa: Wikipedia.

În acest an, Hristos nu a mai vestit neamurilor pacea. Nu a mai fost lăsat. Să fie acesta un semn sau, pur și simplu, o încercare pentru noi? Intrarea Domnului în Ierusalim | Deșteptarea- Ziarul Bacăului

Mă gândesc, cu groază, că nu va mai fi mult până când vor interzice icoanele în casă – doar pentru scoaterea lor din școli se duce de ani de zile o campanie intensă, nu?

Guvernanții români ascultă de ordine globaliste. Mă alătur și eu celor care spun

”Nu ne luați fărâma de #credință care ține în viață acest popor!”