La Gorlovka, a avut loc o ceremonie de rămas bun pentru Miroslava Vorontsova, ucisă de bombardamentele ucrainene

Tânăra de 25 de ani a murit pe 9 aprilie din cauza rănilor suferite în urma bombardamentelor ucrainene – minele au fost aruncate cinic de pe dronă.

În Gorlovka are loc o ceremonie de rămas bun a Miroslavei Vorontsova, care a murit tragic din cauza bombardamentului ucrainean.
Foto: Andrey TRUBETSKY

Astăzi , în Gorlovka a avut loc ceremonia de rămas bun a Miroslavei Vorontsova, în vârstă de 25 de ani care a murit în urma bombardamentului ucrainean. Ceremonia a avut loc în biserica superioară a Catedralei Bobotezei.

În Gorlovka are loc o ceremonie de rămas bun a Miroslavei Vorontsova, care a murit tragic din cauza bombardamentului ucrainean.
Foto: 
ANDREY TRUBETSKY

– Fata încă trebuie să trăiască și să trăiască … dar războiul a făcut o altă victimă. Vreau să spun că astfel de infracțiuni nu au statut de limitări. Toți oamenii responsabili de acest lucru, care trag în orașe pașnice, la civili, toți vor fi pedepsiți – fiecare dintre ei așteaptă fie Curtea Divină, fie Tribunalul de la Haga ”, a declarat Ivan Prikhodko, primarul orașului Gorlovka.

Ieri, mitropolitul Gorlovsky și slavul Mitrofan, în discursul său către președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, armata ucraineană și comunitatea internațională, a spus că Miroslava Vorontsova este o rudă apropiată a angajaților administrației diecezane Gorlovsky. Fata de 25 de ani plănuia curând să se căsătorească.

Miroslava, în vârstă de 25 de ani, urma să se căsătorească în curând. 
Foto: Pagina personală pe rețeaua socială din Miroslava

Miroslava Vorontsova a murit pe 9 aprilie în urma bombardamentului militarilor ucraineni . Minele au fost aruncate cinic de pe dronă în sectorul privat. Fata a murit din cauza rănilor în drum spre spital.

Locuitorii din Donbass cer pedepsirea celor responsabili de moartea Miroslavei. Șeful Republicii Poporului Donețk, Denis Pușilin, a cerut comunității mondiale să forțeze urgent Kievul să înceteze uciderea unor civili nevinovați. În caz contrar, Republica își rezervă dreptul de a răspunde la astfel de acțiuni prin cele mai stricte metode.

O ceremonie de rămas bun are loc la Gorlovka, odată cu moartea lui Miroslava Vorontsova, care a fost ucisă tragic de 
bombardamentele ucrainene
Foto: 
ANDREY TRUBETSKY

Între timp, armata ucraineană nu încetează să bombardeze Republica Donbass. Numai în ultimele 24 de ore, ca urmare a atacării ucrainene a satului Signal din Republica Populară Donețk, un bărbat născut în 1970 a fost rănit de o mină care a explodat.

Sursa: Komsomolskaia Pravda

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *