Ordonanțele militare sunt date pentru proști. Vela și Negoiță de la 3 le sfidează

Ordonanțele militare sunt date pentru proști. Vela și Negoiță de la 3 le sfidează

Citeam, ieri, că un amărât riscă să își piardă ajutorul social pentru că a ieșit în fața porții să planteze panseluțe și a fost amendat fiindcă nu pusese data pe declarație.

Georgiana Arsene

Povestea amărâtului care a vrut să înfrumusețeze realitatea asta nenorocită o găsiți aici. Nu vă temeți, nimeni nu a sărit în apărarea lui, că nu interesează pe nimeni un om oarecare, a cărui unică bucurie era să pună flori în fața porții. În definitiv, trăim în țara în care ți se dă în cap și agresorul este liber, așa că ne mai poate mira ceva?

În timp ce românii stau în casă, respectând ordonanțele militare, ministrul de Interne, Marcel Vela, merge la cimitir cu elicopterul, iar primarul sectorului 3, Robert Negoiță, se plimbă prin parc, deși acesta ar fi trebuit să fie închis. Dar, asta-i bună, omul are nevoie să ia aer, să se simtă bine, să se relaxeze, mai ales după masa de Paște. Nu singur, ci împreună cu iubita sa. Ce contează că și alți români ar ieși în parc, cu copiii sau cu animalele de companie? Legea e făcută pentru proști, nu-i așa, domnule ministru Vela?

Veți sancționa plimbarea edilului sau veți închide ochii?

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, la audieri la Parchetul General

Dar așa e la noi, pe barosăneală. Ești în top, e ok. Nu ești, stai în casă. Vrei aer? Deschide geamul. Vrei mai mult? Ieși pe balcon. Cât s-o mai putea, până nu vom merge și acolo cu declarație…

Iată mai jos imaginile care arată clar cum Negoiță încalcă legea.

One thought on “Ordonanțele militare sunt date pentru proști. Vela și Negoiță de la 3 le sfidează

  1. Poate dl Negoita verifică cum s-a dat autorizație de construcție in Drumul Lunca Jaristei la dezvoltator Cum ne-a luat banii ptr locde parcare fără să facă dezmembrarea Aștept răspunsul dl Negoita Poate vine personal să vadă dar nu când va fi campanie Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *