Titularizare 2020: Piloșii din învățământ, tot piloși


FSLI vrea ca anul acesta examenul de titularizare să nu mai aibă loc.

Georgiana Arsene

Liderii sindicali din învățământ s-au gândit ei ce s-au gândit și au trimis ministrului Educației și Cercetării o adresă prin care solicită anularea titularizării în 2020. Că tot e stare de urgență.

Posturile sau catedrele rămase în continuare vacante sau rezervate se ocupă prin repartizare coordonată de inspectoratul şcolar pe baza notelor obținute la examenele de Titularizare din ultimii cinci ani,

Deci, ce se poate înțelege de aici? Evident, că se face totul corect, pe baza notelor… Nu se pune problema unei ședințe publice, deci, probabil, că angajații inspectoratelor școlare județene vor suna ei pe cine știu și le vor da posturi. Restul, Dumnezeu cu mila, că doar nu stă X sau Y să verifice dacă Florica Stroe a avut medii mari în ultimii cinci ani sau nu.

Așa că… puteți să vă luați adio de la orice speranță. Oricum, deciziile ministrului Anisie în legătură cu sistemul de învățământ denotă amatorism, așa că de ce nu ne-am aștepta și la o invazie de piloși fără treabă cu educația în sistem?

Articolele mele Educaţie Educaţie/Învăţământ

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: