Titularizare 2020: Piloșii din învățământ, tot piloși

Titularizare 2020: Piloșii din învățământ, tot piloși

FSLI vrea ca anul acesta examenul de titularizare să nu mai aibă loc.

Georgiana Arsene

Liderii sindicali din învățământ s-au gândit ei ce s-au gândit și au trimis ministrului Educației și Cercetării o adresă prin care solicită anularea titularizării în 2020. Că tot e stare de urgență.

Posturile sau catedrele rămase în continuare vacante sau rezervate se ocupă prin repartizare coordonată de inspectoratul şcolar pe baza notelor obținute la examenele de Titularizare din ultimii cinci ani,

Deci, ce se poate înțelege de aici? Evident, că se face totul corect, pe baza notelor… Nu se pune problema unei ședințe publice, deci, probabil, că angajații inspectoratelor școlare județene vor suna ei pe cine știu și le vor da posturi. Restul, Dumnezeu cu mila, că doar nu stă X sau Y să verifice dacă Florica Stroe a avut medii mari în ultimii cinci ani sau nu.

Așa că… puteți să vă luați adio de la orice speranță. Oricum, deciziile ministrului Anisie în legătură cu sistemul de învățământ denotă amatorism, așa că de ce nu ne-am aștepta și la o invazie de piloși fără treabă cu educația în sistem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *