Anisie a ajuns de râsul internetului: ”Dăncilă era copil de mingi pe lângă asta, Ministrul Educației!”


Cunoscuta Codruța Cerva scrie, pe pagina sa de Facebook, un text în care pur și simplu o face praf pe Monica Anisie, chiar cu propiile vorbe!

Georgiana Arsene

Ieșirile publice ale ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie, sunt taxate dur, mai ales că demnitarul, care este și profesor de limba română, face fraze fără logică și arată că nu are răspunsuri la problemele grave cu care se confruntă sistemul de învățământ la momentul de față.

Anisie a încercat, cu fiecare declarație, să arate că MEC lucrează și nu scapă lucrurile de sub control, numai că realitatea din teren dovedește contrariul.

Codruța Cerva, cunoscută internaută, ale cărei postări devin imediat virale, dovadă că știe ce spune și publicul este interesat de opiniile și dezvăluirile sale, dă de pământ cu Monica Anisie.

”Dăncilă era copil de mingi pe lângă asta. Ministru educației! 🖕😏 Analfabetism funcțional în stare pură 100%!!! Wtf?! 😁😌👌MONICA ANISIEI, mare ministreasa, profesor de limba română, mic copil pe lângă Dancilă, concurează pentru premiul special ,,PROASTA SATULUI,,

„- O sa fie bine, dacă va fi. Probabil că vom deschide dacă se va putea. Dacă nu, nu.”

„- În ambele cazuri va fi cumva, vedem cum, dacă e sa vedem. Dacă nu, nu.”

„- Mai vorbim atunci. Dacă mai vorbim. Dacă nu, ne mai auzim o dată să vă zic ce v-am zis azi. Poate.”

„- Trebuie să înțelegeți ceva cât se poate de serios: -vom face într-un fel, pentru că noi avem absolut tot clar în cap!”

„Dacă ne vom răzgândi, nu va fi în acel fel, ci altfel. Clar? Altă intrebare!”

Nu e glumă, sunt citate din chiar Ministrul Educației.
Dacă se poate aşa ceva? Uite că se poate! Doamne ferește şi apară!😂😂😂 #CatiStanciu 👌🤣🤣🤣 guvernul șparangheeeel!! 😁👌”, a scris Cerva.

Educaţie Educaţie/Învăţământ Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: