Anisie a ajuns de râsul internetului: ”Dăncilă era copil de mingi pe lângă asta, Ministrul Educației!”

Anisie a ajuns de râsul internetului: ”Dăncilă era copil de mingi pe lângă asta, Ministrul Educației!”

Cunoscuta Codruța Cerva scrie, pe pagina sa de Facebook, un text în care pur și simplu o face praf pe Monica Anisie, chiar cu propiile vorbe!

Georgiana Arsene

Ieșirile publice ale ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie, sunt taxate dur, mai ales că demnitarul, care este și profesor de limba română, face fraze fără logică și arată că nu are răspunsuri la problemele grave cu care se confruntă sistemul de învățământ la momentul de față.

Anisie a încercat, cu fiecare declarație, să arate că MEC lucrează și nu scapă lucrurile de sub control, numai că realitatea din teren dovedește contrariul.

Codruța Cerva, cunoscută internaută, ale cărei postări devin imediat virale, dovadă că știe ce spune și publicul este interesat de opiniile și dezvăluirile sale, dă de pământ cu Monica Anisie.

”Dăncilă era copil de mingi pe lângă asta. Ministru educației! 🖕😏 Analfabetism funcțional în stare pură 100%!!! Wtf?! 😁😌👌MONICA ANISIEI, mare ministreasa, profesor de limba română, mic copil pe lângă Dancilă, concurează pentru premiul special ,,PROASTA SATULUI,,

„- O sa fie bine, dacă va fi. Probabil că vom deschide dacă se va putea. Dacă nu, nu.”

„- În ambele cazuri va fi cumva, vedem cum, dacă e sa vedem. Dacă nu, nu.”

„- Mai vorbim atunci. Dacă mai vorbim. Dacă nu, ne mai auzim o dată să vă zic ce v-am zis azi. Poate.”

„- Trebuie să înțelegeți ceva cât se poate de serios: -vom face într-un fel, pentru că noi avem absolut tot clar în cap!”

„Dacă ne vom răzgândi, nu va fi în acel fel, ci altfel. Clar? Altă intrebare!”

Nu e glumă, sunt citate din chiar Ministrul Educației.
Dacă se poate aşa ceva? Uite că se poate! Doamne ferește şi apară!😂😂😂 #CatiStanciu 👌🤣🤣🤣 guvernul șparangheeeel!! 😁👌”, a scris Cerva.

3 thoughts on “Anisie a ajuns de râsul internetului: ”Dăncilă era copil de mingi pe lângă asta, Ministrul Educației!”

  1. Avem atatia oameni capabili,atâtea personalități, cum se face ca de zeci de ani în funcția de ministru al învățământului ajung toți analfabeții și toți tampiti i(scuzați expresia-dar cred ca e momentul sa spunem lucrurilor pe nume),

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *