Șansa mea s-a numit DORADO SYSTEMS | Service IT Profesional Laptop-PC

Șansa mea s-a numit DORADO SYSTEMS | Service IT Profesional Laptop-PC

Ziua de ieri am început-o cu mulți nervi și apeluri telefonice. De ce? Aflați mai jos.

Georgiana Arsene

Fiind în prima linie atât online cât și offline, permanent în căutarea celor mai bune subiecte pentru voi, cititorii mei abonați în fiecare zi la tot ce este nou, interesant și atractiv, am reușit să stric efectiv laptopul.


Așadar, dragilor, m-am decis să scriu acest articol în semn de apreciere a celor din prima linie IT cu care am intrat ieri în contact.


Evident că nu puteam sta de-o parte să nu vă pot scrie. Așa că, am luat telefonul și am căutat un service rapid care să poata repune în funcțiune aparatul, căruia i-au “sărit balamalele” la propriu.

Așadar, am găsit un tehnician IT, care s-a oferit să își dedice aproximativ 3 ore pentru a reconstrui efectiv balamaua ruptă și a repune în funcțiune pe loc laptopul, fără a necesita înlocuirea balamalei și a capacului de display ce avea toate prinderile rupte și suruburile sărite o dată cu acestea.

Service IT Bucuresti

Fapt ce în mod normal, cum a precizat și tehnicianul, ca procedură standard și care în condiții normale ar fi durat de la 2 la 5 zile pentru a fi comandate, aduse și montate pentru acest model de laptop, s-a realizat pe loc și am putut folosi în continuare laptopul fără probleme.

Ba mai mult, s-au rezolvat și câteva “procese ce întârziau comenzile”. Acea Optimizare i-a dat un boost de putere și astfel o mai bună viteză de reacție.

laptop cu balamale rupte ce necesita o vizita urgenta la un Service IT

Astfel, am întâlnit un seriviciu IT rapid și eficient, cu o mentalitate nouă, relaxată și pricepută. Cu câteva proceduri de mecanică fină și noțiuni simple de fizică, au făcut ca laptopul meu să arate din nou întreg și perect funcțional.

În prima linie vom găsi oameni ce ajută alți oameni

In prima linie vom găsi oameni modești, cu mai puțină inclinație spre profit și opulență și care înțeleg nevoia de a funcționa în condiții extraordinare.

Am fost astfel, foarte încântată de întamplarea mea de ieri, din care, inițial nu știam nici 50% în ce măsură se va concretiza.
În cele câteva ore petrecute la service, am asistat la “resurcitarea” laptopului și eram atentă la indicațiile viitoare de bună folosință. Astfel, pentru mine, ieri a reprezentat o zi plină de mister și noutate..

Service IT rapid si eficient

Sevice-ul se numește DORADO SYSTEMS | Service IT Profesional Laptop-PC, l-am găsit rapid căutând pe Google de pe telefonul mobil și accesând site-ul doradosystems.ro la secțiunea Urgente IT. Este un site concret și la obiect, bine exemplificat și intuitiv, făcut să informeze și totodată să poată fi extrasă esența informațiilor prezentate.

Apelarea a fost rapidă, răspunsurile primite pe cât de tehnice, au fost spuse într-un mod liniștitor si pe intelesul meu. Imaginați-vă că, în fața mea, priveam spre aspectul răvășitor al laptopului pe care nu speram să-l mai văd din nou întreg. Dar însă, în aceeași zi, a făcut ca experiența mea să fie și mai plăcută, inedită și relaxantă. Am plecat cu el ca nou și în grabă să scriu acest articol.

2 thoughts on “Șansa mea s-a numit DORADO SYSTEMS | Service IT Profesional Laptop-PC

  1. Felicitari echipei care ti-au adus laptopul de la starea de moarte clinica la viata.
    Felicitari si tie, pt ca ai reusit sa aduci laptopul la starea in care arata in foto. :O Recunoaste ca au fost mult mai multi nervi in acea zi si nu s-a stricat numai din search-uri pe Google. 😀
    Poate a primit si o lovitura dar nu mai tii tu minte. 🙂

    1. Andrei a făcut efectiv minuni. Pe lângă profesionalismul său desăvârșit, este și un bun cunoscător al oamenilor. A reușit să mă facă să mă relaxez, a vorbit cu mine, mi-a explicat că dracul nu-i așa de negru, m-a făcut să râd. Recomand din tot sufletul Dorado Systems!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *