Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, și-a luat-o online

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, și-a luat-o online

Când vrei să fii luat în seamă, dar trecutul te ajunge din urmă, pățești exact ca Daniel Funeriu azi. Pe Facebook.

Georgiana Arsene

Fostul minsitru al Școalelor s-a gândit să scrie și el despre problema bacului și a Evaluării Naționale, că tot își dă orice neavenit cu părerea. Zis și făcut, se apucă Funeriu să scrie un text dur, revoluționar, despre ce e de făcut. Și, dă-i, și luptă!

VIDEO Premiul Nobel pentru Chimie 2018, explicat pe înțelesul ...

Omul își amintește de vremurile de glorie, ca un Napoleon la apusul vieții, care rememorează ce viteaz a fost. Doar că Funeriu nu e Napoleon, ci un fost ministru care s-a făcut de râs în direct, sub obiectivele camerelor de luat vederi.

”PS: fiind cel care a așezat învățământul românesc pe baze valorice sănătoase, prin bacalaureatul corect și cruciada antiplagiat, îi avertizez pe cei care vor să întoarcă ceasul istoriei înapoi că vor avea de-a face cu mine. Ceea ce, când sunt supărat, nu e o idee bună. Dacă aveți dubii că e o idee proastă să mă enerveze cineva, întrebați-l pe Ponta cum e să primească cu dedicație o torpilă trasă de mine”, a scris Funeriu.

Nu toți internauții s-au temut de torpila lui Funeriu. Ba chiar unul i-a amintit de penibilul moment în care Funeriu repeta, în fața camerelor de luat vederi, ce îi șoptea Oana Badea, secretar de stat.

Momentul de glorie zero al lui Funeriu îl puteți revedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *