Triunghiul zodiilor de foc: Berbec, Leu, Săgetător (VIII)

Triunghiul zodiilor de foc: Berbec, Leu, Săgetător (VIII)

Triunghiul de foc (masculin) – acțiunea

D. G. G.

Element vital, creator, menit să fecundeze elementul apă. Corespunde vârstei virile, apogeului tuturor lucrurilor. Temperament sanguin.

Aries the Ram | EnglishClub

Berbecul.  Focul elanului primordial, debutul manifestându-se prin impulsiuni instinctive.

Sanguin voluntar, nu i se poate impune o voință străină de a sa, din cauza marii forțe de împotrivire care dă putere elanului såu. Nu se conduce decât după capul său.

Înainte de orice, un activ. Militar, soldat, luptător.

Leo Zodiac Sign Personality Traits - Zodiac Den

Leul.   Foc permanent și fix. Dominator, luminos pe cât de călduros, manifestă singularitatea ființei. Focul se concentrează. Sanguin calm. Crede în el, iar această credință o va impune celorlalți. Prestigiu, autoritate. Tipul conducătorului.

 Berbecul acționează pentru a fi urmat, iar Leul comandă pentru a fi ascultat cu supunere. Autoritate naturală, cu ambiția izvorîtă din ea. Imobilitatea orgoliului. Vrea să se perpetueze, mai întâi în el însuși, prin copii, apoi, în afara sa, prin opere.

Centaur sagittarius zodiac sign. A sagittarius archer centaur ...

Săgetătorul.  Focul divin, care arde fără să se consume. Acțiunea sa fulgurantă este caracteristică acestui foc. (Jupiter tonans).

Focul oscilează între elanul Berbecului și stăvilirea Leului. Un sanguin care transformă elanul creator în reguli și principii. Codifică în legi starea de fapt inaugurată de Berbec și stabilizată, consolidată de Leu. Administrator, magistrat. Se înclină doar în fața principiilor. Simțul sociabilității atenuează violența Berbecului și orgoliul Leului, ambele atât de supărătoare pentru ceilalți.

Focul Berbecului distruge și mistuie = om de acțiune; focul Leului strălucește = autoritar; focul Săgetătorului organizează = administrator.

Triunghiul zodiilor de aer Gemeni, Balanță, Vărsător (VII)

Triunghiul zodiilor de apă: Racul, Scorpionul și Peștii (VI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *