Triunghiul zodiilor de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn (IX)

Triunghiul zodiilor de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn (IX)

Continuăm cu ultima parte a seriei dedicată triunghiurilor elementare.

D. G. G.

Triunghiul de pământ (feminin) – realizarea

Corespunde  „coagulării“ alchimice; rezultatul fiecărui lucru. Temperament bilios (dominat de fiere).

🔮 Taureau : Votre signe astrologique - Cartes de Voyance

Taurul.  Pământul material, concret. Oprit, fixat, elementul Pământ este supus presiunii inevitabile a ambianței și necesităților celor mai elementare. Muncește în sensul practic și conservator, stabilizează câștigurile personale (materializează Aerul Vărsător); lent și greoi, atrage spre el bunurile; un colecționar care acumulează lucruri, în special opere de artă. Gelozie exclusivă și absorbantă.

🔮 Ascendant Vierge, votre ascendant de signe astrologique

Fecioara.  Pământul abstract și mental, ușor (materializează Aerul Gemenilor). Memoria, discriminarea îl ajută la a combina, clasa, fructifica, conserva ceea ce s-a dobândit până în stadiul final al evoluției ca individ. Utilizează construcția Capricornului și rezervele Taurului. Condus de rațiunea practică, care înțelege, transpune, vulgarizează sau vinde fiecăruia după natura și necesitățile sale. Bun executant, „om de încredere“, comerciant, industriaș, pedagog. Hommo economicus.

Signe astrologique du Capricorne - Voyance-confiance.fr

Capricornul.  Stânca. Muntele de urcat, vârful de atins. Pământul diferențiat asigurând stabilizarea și afirmarea capacităților de șef realizator. (materializează Aerul Vărsător). Nu ține decât la ceea ce e palpabil și solid. Cunoaște lumea prin pipăit. Dominat de judecată, este un realizator perseverent,  care își aplică darurile asupra materiei vizibile. Actele sale sunt îndelung reflectate și cu bătaie lungă. Mare politician, își impune prudent vederile, cu suplețe și cu diplomație, dar și cu stăruință.

Capricornul – construiește, edifică;

Taurul – acumulează;

Fecioara – distribuie.

Triunghiul zodiilor de foc: Berbec, Leu, Săgetător (VIII)

Triunghiul zodiilor de aer: Gemeni, Balanță, Vărsător (VII)

Triunghiul zodiilor de apă: Racul, Scorpionul și Peștii (VI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *