Am întrebat internauții dacă se revine la școală. Ce mi-au răspuns

Am întrebat internauții dacă se revine la școală. Ce mi-au răspuns

La momentul de față, tot mai multe voci spun că nici din septembrie nu se va reveni fizic la școală și că se va continua practica orelor online.

Georgiana Arsene

Am scris azi o postare pe Facebook în care am întrebat internauții: ”Credeți că din septembrie se vor relua fizic cursurile? Argumentați”.

Răspunsurile au fost multe, variate, de bun simț, dar majoritar negative. Oamenii nu mai cred că se revine la școală din toamnă. Oamenii nu mai au încredere în nimic, nu mai cred nimic. Stările de urgență în care ne-am aflat până acum i-a făcut să înțeleagă că nimeni nu poate să le spună ce va fi în viitorul apropiat.

Că nu există previziune în România.

Reproduc, mai jos, câteva răspunsuri primite. Restul pot fi citite pe pagina mea de Facebook.

Cred ca in septembrie vom avea al 2 val de prostie la nivel national. Evident cursurile nu se vor relua in salile de clasa. Argumente logice nu exista. Vom fi obligati sa induram absurdul situatiei pana cand, distrusi psihic, vom contribui la explozia criminalitatii.

Daca vor sa scape de noi o rezolva repede. Ca majoritatea profesorilor suntem cu infarct si la 50+ (contribuții la pensii plătite degeaba).

Se urmareste implementarea scolii online… adica cresterea in Romania al copiilor analfabeti! Treptat… vom deveni o natie de idioti, prosti, analfabeti… Frumoasa partea asta cu libertatea!

Vor ieși copiii în stradă, vor face grevă, etc. A mea, suportă greu faptul că nu merge la școală.

Da,se vor deschide clasele….lăsăm în urmă isteria covidel!

Dacă mai ramane ,,guvernul meu” se va continua mascarada cu scoala on line! Nu se deschide nimic!

Eu nu cred că vor începe.

NU ! Se forteaza distantarea sociala inumana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *