Vă amintiți? Oana Pellea: ”Nu subestimați kilogramul în plus de făină, litrul de țuică și suta de lei!”

Vă amintiți? Oana Pellea: ”Nu subestimați kilogramul în plus de făină, litrul de țuică și suta de lei!”

”Domnul Președinte, susțineți artiștii, susțineți toți oamenii din domeniul cultural, ca să se bucure toată lumea, ca să râdă toată lumea, pentru că, indiferent de pandemie, noi, românii, știm un lucru: Cine râde la urmă, o face pentru că are umor. Iar umorul e un semn de inteligență”, i-a scris Oana Pellea lui Iohannis.

Georgiana Arsene

Ieri, vârfuri #Rezist, azi, oameni disperați care solicită ajutorul președintelui Klaus Iohannis.

Asta e realitatea. După ce Oana Pellea și alții ieșeau în Piața Victoriei și invocau statul de drept, democrația, înfierau ”Ciuma Roșie”, acum stau și plâng că statul nu îi ajută.

Cum să vă ajute statul? Păi ce, la Cotroceni e un pesedist care încurajează asistații social? Suntem în democracy, micuților. În democracy e capitalism, adică nu se stă cu mâna întinsă la stat.

Păi, e frumos? Zdruncinați tot ce ați clădit în tinerii pe care îi convingeai să vină în Piața Victoriei să strige sloganuri anti pesediste? E frumos așa?

Ați văzut ce înseamnă capitalismul și ați început să disperați? De ce v-ar ajuta statul pe voi și nu familiile aflate în dificultate sau nu ar folosi banii ca să doteze elevii cu tablete și laptopuri pentru a putea să învețe?

”Nu subestimați kilogramul în plus de făină, litrul de țuică și suta de lei! Foamea e mare, sărăcia cruntă, nevoia dureroasă, iar votul se cumpără cu o pungă de plastic, cu o găleată… și cu o amenințare că nu-ți mai dau pensia sau că te dau afară…”, spunea Oana Pellea anul trecut încercând să convingă oamenii să iasă la vot și să pună ștampila pe Iohannis.

Cum ar spune Mircea Badea: ”Se scorojesc pereții de atâta emoție”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *