Guvernanții PNL, acuzați de trădare: ”Incompetenții ăștia sunt și trădători și ne vând pe doi lei la ordinele de afară, dar sunt mai ales hoți”

Guvernanții PNL, acuzați de trădare: ”Incompetenții ăștia sunt și trădători și ne vând pe doi lei la ordinele de afară, dar sunt mai ales hoți”

Daniel Dragomir dă o palmă răsunătoare actualei guvernări liberale, despre care spune că fură sute de milioane de euro săptămânal.

Georgiana Arsene

În plină criză economică, sanitară, socială și chiar informațională, când ni se cere să ne informăm doar din surse oficiale, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir vine și spune că pandemia este paravanul la umbra căruia se dau tunuri puternice.

Cum fură acum guvernanții ăștia cu sacul, sute de milioane de euro în fiecare săptămână, nu s-a mai furat așa în Țara Românească din timpul fanarioților.
Incompetenții ăștia sunt și trădători și ne vând pe doi lei la ordinele de afară, dar sunt mai ales hoți.
Hoți la drumul mare
!

O să le iasă pandemia pe nas”, a scris Dragomir.

Cum fura acum guvernantii astia cu sacul, sute de milioane de euro in fiecare saptamana, nu s-a mai furat asa in Tara…

Publicată de Daniel Dragomir pe Vineri, 22 mai 2020

One thought on “Guvernanții PNL, acuzați de trădare: ”Incompetenții ăștia sunt și trădători și ne vând pe doi lei la ordinele de afară, dar sunt mai ales hoți”

  1. Sint o banda de paramilitari,ca si cele din América Latina,folosesc violenta,chantajul,sunt inarmati cu acordul ee.uu,dau lovituri de guverne,intr’un cuvint sunt niste aventurieri cu barca la deriva,niste cirpaci y delicventi dibaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *