Guvernanții PNL, acuzați de trădare: ”Incompetenții ăștia sunt și trădători și ne vând pe doi lei la ordinele de afară, dar sunt mai ales hoți”


Daniel Dragomir dă o palmă răsunătoare actualei guvernări liberale, despre care spune că fură sute de milioane de euro săptămânal.

Georgiana Arsene

În plină criză economică, sanitară, socială și chiar informațională, când ni se cere să ne informăm doar din surse oficiale, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir vine și spune că pandemia este paravanul la umbra căruia se dau tunuri puternice.

Cum fură acum guvernanții ăștia cu sacul, sute de milioane de euro în fiecare săptămână, nu s-a mai furat așa în Țara Românească din timpul fanarioților.
Incompetenții ăștia sunt și trădători și ne vând pe doi lei la ordinele de afară, dar sunt mai ales hoți.
Hoți la drumul mare
!

O să le iasă pandemia pe nas”, a scris Dragomir.

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

  1. Sint o banda de paramilitari,ca si cele din América Latina,folosesc violenta,chantajul,sunt inarmati cu acordul ee.uu,dau lovituri de guverne,intr’un cuvint sunt niste aventurieri cu barca la deriva,niste cirpaci y delicventi dibaci.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: