În 2011,”stăpânii” nemți au spus clar: ”Ţările cu datorii îşi vor pierde suveranitatea„


Datoriile enorme ale României – pe care guvernul liberal continuă să le facă, în ciuda avertismentelor interne – ne duc direct în prăpastie.

Georgiana Arsene

În 2011, Ministrul german al Finanțelor, Wolfgang Schäuble a susţinut sancţionarea ţărilor „problemă” din uniunea monetară, nu cu excluderea lor, ci cu pierderea suveranităţii în favoarea UE.

„O ţară cu probleme care trebuie ajutată ar trebui să cedeze Uniunii Europene,la schimb, o parte din drepturile sale de suveranitate”. Măsura ar fi mai bună şi mai funcţională decât excluderea unor state din zonaeuro, spune ministrul. „Europa nu are cum să reuşească dacă nu se stabileşte clar că un stat membru nu poate fi dat afară din zona euro”, informează zf.ro.

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: