R.Theodorescu, despre PSD: ”Partidul de stânga, creat de Ion Iliescu, n-are nici o legătură cu Revoluția și se spală pe mâini”

R.Theodorescu, despre PSD: ”Partidul de stânga, creat de Ion Iliescu, n-are nici o legătură cu Revoluția și se spală pe mâini”

Vicepreședintele Academiei Române a vorbit, în cadrul interviului acordat blogului inprimalinie.org, și despre faptul că Traian Băsescu, Klaus Iohannis sau Emil Constantinescu au ajuns președinți ”grație transformărilor din această țară”.

Georgiana Arsene

Răzvan Theodorescu continuă seria dezvăluirilor despre ce s-a petrecut în zilele fierbinți ale lui decembrie 1989, însă merge și în prezent, arătând că partidele actuale – unul dintre ele fiind chiar cel creat de Ion Iliescu nu acordă importanță Revoluției, ba, mai mult, ”se spală pe mâini”.

De asemenea, președinții care s-au succedat la cârma României, după Ion Iliescu – Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis nu ar fi putut ocupa vreodată acele funcții dacă nu ar fi existat transformările din această țară.

La ora actuală, de pildă, partidul de stânga, care s-a ridicat, totuși, creat de Ion Iliescu, pe ruina Partidului Comunist, n-are nici o legtură cu Revoluția și ”se spală” pe mâini de Revoluție. Faptul că liberalii sunt complet insensibili la aceste lucruri, faptul că cei care au devenit – Băsescu sau Iohannis sau chiar Emil Constantinescu care au devenit președinți după Ion Iliescu au devenit grație transformărilor din această țară, pentru că niciodată, nici unul dintre ei n-ar fi putut să fie ce-a fost”, a declarat Răzvan Theodorescu.

Declarația integrală o puteți urmări mai jos. Nu uitați să vă abonați la canalul meu de You Tube, vor urma și alte interviuri video.

Revoluția din decembrie 1989. Răzvan Theodorescu: ”…N-aveam nici un nume. Aveam un telefon. Și-o parolă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *