Stop discriminării! Să îi redăm demnitatea de om lui Ionuț Stroe!

Stop discriminării! Să îi redăm demnitatea de om lui Ionuț Stroe!

Ceea ce s-a întâmplat astăzi, când ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a scăpat tableta, în plin live la Pro X, a fost tratat discriminatoriu de opinia publică.

Georgiana Arsene

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a ajuns ținta mișto-urilor pe Facebook, după ce moderatorul emisiunii de la Pro X a rămas cu gura căscată atunci când demnitarul, scăpând tableta, a arătat lumii că e îmbrăcat în cămașă și chiloți.

https://www.youtube.com/watch?v=HCb00kZV3Vk
Ionuț Stroe în direct la Pro X

Dar ce s-ar fi întâmplat, însă, dacă, în loc de Ionuț Stroe, ar fi fost Ioana Stroe? Hm… Păi toate site-urile ar fi titrat: ”Imagini interzise cardiacilor! Ioana Stroe, apariție de senzație!”, ”Ioana Stroe, imaginea care a încins internetul!”, ”Sexy-ministra de la Sport”, ”A arătat tot! Ioana Stroe, în direct…” Și lista poate continua.

Eu propun să îi redăm demnitatea lui Ionuț Stroe și să spunem NU discriminării. Pentru că și bărbații au dreptul să apară în chiloți! Pentru că, dacă Rareș Bogdan se poate pensa și poate folosi ruj roz, Ionuț Stroe poate vorbi la Tv îmbrăcat în chiloți!

One thought on “Stop discriminării! Să îi redăm demnitatea de om lui Ionuț Stroe!

  1. GEORGIANA IN 2010 AM FOST DIAGNOSTICAT CU METASTAZĂ DE GR 4 SPERANȚA DE VIAȚA DE 6 SĂPTĂMÂNI LA 6 LUNI. FATA MEA A FĂCUT ȘI EA UN PACT CU DUMNEZEU PROMITINDU ȘI CA DACĂ TATĂL EI SCAPĂ SE FACE DOCTOR. IN PREZENT EDTE DR REZIDENT AN 2 SPITALUL FUNDENI ȘI EU TRĂIESC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *