Stop discriminării! Să îi redăm demnitatea de om lui Ionuț Stroe!


Ceea ce s-a întâmplat astăzi, când ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a scăpat tableta, în plin live la Pro X, a fost tratat discriminatoriu de opinia publică.

Georgiana Arsene

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a ajuns ținta mișto-urilor pe Facebook, după ce moderatorul emisiunii de la Pro X a rămas cu gura căscată atunci când demnitarul, scăpând tableta, a arătat lumii că e îmbrăcat în cămașă și chiloți.

Ionuț Stroe în direct la Pro X

Dar ce s-ar fi întâmplat, însă, dacă, în loc de Ionuț Stroe, ar fi fost Ioana Stroe? Hm… Păi toate site-urile ar fi titrat: ”Imagini interzise cardiacilor! Ioana Stroe, apariție de senzație!”, ”Ioana Stroe, imaginea care a încins internetul!”, ”Sexy-ministra de la Sport”, ”A arătat tot! Ioana Stroe, în direct…” Și lista poate continua.

Eu propun să îi redăm demnitatea lui Ionuț Stroe și să spunem NU discriminării. Pentru că și bărbații au dreptul să apară în chiloți! Pentru că, dacă Rareș Bogdan se poate pensa și poate folosi ruj roz, Ionuț Stroe poate vorbi la Tv îmbrăcat în chiloți!

Despre nimic. Despre viaţă. Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: