Dragomir, dezvăluiri: cunoscut jurnalist cerea ”pedeapsa exemplară și tribunal militar pentru un șef de serviciu secret”

Dragomir, dezvăluiri: cunoscut jurnalist cerea ”pedeapsa exemplară și tribunal militar pentru un șef de serviciu secret”

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir scrie poate cea mai dură postare a sa de până acum, în care arată o parte a caracatiței justiție-presă-servicii secrete și invers.

Georgiana Arsene

Daniel Dragomir face ”scurte precizări” despre un articol apărut în G4Media.

Redau mai jos postarea lui Daniel Dragomir:

”Scurte precizari

Urmare a “atacului” din “analiza exclusiva” a site-ului G4Media din data de 27.05.2020, semnata de domnii Dan Tapalaga si Cristian Pantazi, sub titlul “Grupul de la Scrovistea: Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea”, am cateva lucruri a spune:

1. Inca din scoala militara am invatat sa nu contrazic nici teoriile conspiratiilor si nici “analizele” informativ-operative. Asa ca nu o sa incep acum la batranete.

2. Ma bucur ca incep sa iasa la lumina si sa se devoaleze singuri papusarii presiunilor politice facute in ultimele luni asupra judecatorilor in dosarul meu de la Curtea de apel Bucuresti.

3. “Analiza” ne confirma tuturor, in sfarsit, ca Securitatea nu a murit. Ca si inainte de ‘89, sunt acuzat de o presupusa “calatorie” la Londra, ceea ce este fara putinta de tagada un obiect informativ si totodata caz de infierare proletara. Mai ales ca toata Romania stie ca la Londra colcaie “agenturile straine” si dusmanii de clasa ai prea-maretului Stat Securist.

4. De peste 4 ani tot astept trimiterea in judecata a marelui dosar Black Cube, ocazie cu care sunt convins ca G4Media si deontologii vor publica in integralitate documentele dosarului, in care apar inclusiv o serie de discutii ale domnului Tapalaga cerand pedeapsa exemplara si tribunal militar pentru un sef de serviciu secret si in care povesteste vizitele si discutiile informale purtate de domnia sa pe la Palatul Cotroceni.

5. In “analiza”, un “apropiat al actualei conduceri a PSD”, sub puterea argumentului operativ anonim, face o serie de “dezvaluiri” care ma privesc. Daca acest “apropiat” al actualei conduceri interimare a PSD este din gasca generalului Ciocarlan care promite peste tot ca va conduce PSD cu lesa scurta prin birlicii sai de serviciu, nu ma mir si nici nu indraznesc sa il contrazic.

Convins fiind ca in Romania, in toate partidele, inclusiv in PSD, mai sunt barbati curajosi si femei luptatoare, care isi pun destinul in pericol in fiecare zi pentru a ridica aceasta tara din genunchi,
Si pentru a scapa de toti cei cu abuzul si Portocala in suflet,

Va asigur ca raman un cititor fidel al G4Media si al tuturor “analizelor” operative”, a scris Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *