Ovidiu Zară: ”GuWernerul LuCOVID a transformat Palatul Victoria într-o adevărată bodegă”

Ovidiu Zară: ”GuWernerul LuCOVID a transformat Palatul Victoria într-o adevărată bodegă”

Am început de mai multe ori să scriu un text despre poza care a devenit virală în online și care înfățișează Guvernul Orban în toată micimea lui, în toată josnicia și batjocura manifestată față de un popor care este mut, orb și surd în fața realelor abuzuri care se petrec în România. În schimb, românii sunt extrem de receptivi la manipulare și la istorie rescrisă, la distrugerea simbolurilor și, în general, la orice n-are nici un Dumnezeu.

Georgiana Arsene

Am început să scriu și tot așa am șters. Pentru că mi se părea că orice spun nu exprimă suficient ceea ce simt.

Am citit, în seara asta, pe Facebook, multe reacții. Vă prezint și vouă una dintre ele, care mie, cel puțin, mi s-a părut a fi chintesența a ceea ce a apărut sub formă de comentarii în online – evident, cât am reușit eu să văd.

Este vorba despre comentariul jurnalistului Ovidiu Zară, pe care îl știe toată lumea și care nu are nevoie de nici o prezentare.

Las cuvintele lui să vorbească:

”GuWernerul LuCOVID a transformat Palatul Victoria într-o adevărată bodegă. Pentru miniștrii galbeni nu sunt valabile regulile impuse privind purtatul măștilor în instituțiile publice, distanțarea socială de minimum 2 metri, ori interzicerea fumatului spații închise …
Doar pentru pulime sunt valabile regulile, legile și munca efectiva în timpul orelor de program.
Boierilor li se rupe …
De reguli, legi și de muncă, bineînțeles!
#ghinion, vorba lu’ Wuhannis”, a scris Zară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *