Maria Zakharova, mesaj pentru Susan Rice: ”Încerci să joci cartea Rusiei din nou? Te-ai jucat prea mult; te rog, întoarce-te la realitate”


Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe Rus a adresat o scrisoare deschisă fostului consilier pentru Securitate Națională al Administrației Obama.

”Fostul consilier pentru securitate națională a administrației Obama, Susan Rice, a sugerat duminică, într-un interviu (CNN) că rușii ar putea fi în spatele demonstrațiilor violente la nivel național după moartea în custodie a lui

Nu am crezut până nu am văzut interviul. Și acum vreau să reacționez.

Dragă Suzan Rice,

Acum ceva timp colegii tăi de partid au făcut o greșeală fatală când au decis să dea vina pe absolut tot ce nu era pe placul lor asupra Rusiei. Hillary Clinton și echipa Obama s-au convins și au încercat să convingă lumea că problemele interne din Statele Unite au fost create și încurajate de o forță externă: Rusia.

Repeți această greșeală astăzi împreună cu un reporter CNN, folosind metode murdare de manipulare a informației, cum ar fi fake news și absolut niciun fapt care să vă dovedească afirmația. Interviul tău cu CNN este un exemplu perfect de propagandă goală.
Doresc să vă reamintesc că rețelele de socializare, despre care credeți că sunt folosite de agenții ruși pentru a alimenta protestele din orașele americane, au fost înregistrate în Statele Unite, aparțin americanilor și sunt reglementate de legile americane.

Încerci să joci cartea Rusiei din nou? Te-ai jucat prea mult; te rog, întoarce-te la realitate. Ieșiți și înfruntați-vă oamenii, priviți-i în ochi și încercați să le spuneți că sunt controlați de ruși prin YouTube și Facebook. Și voi sta deoparte și mă voi uita la „Excepționalismul american” în acțiune.

Nu a ta,
Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a MFA rus”, a scris oficialul
pe pagina sa de Facebook.

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: