Maria Zakharova, mesaj pentru Susan Rice: ”Încerci să joci cartea Rusiei din nou? Te-ai jucat prea mult; te rog, întoarce-te la realitate”

Maria Zakharova, mesaj pentru Susan Rice: ”Încerci să joci cartea Rusiei din nou? Te-ai jucat prea mult; te rog, întoarce-te la realitate”

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe Rus a adresat o scrisoare deschisă fostului consilier pentru Securitate Națională al Administrației Obama.

”Fostul consilier pentru securitate națională a administrației Obama, Susan Rice, a sugerat duminică, într-un interviu (CNN) că rușii ar putea fi în spatele demonstrațiilor violente la nivel național după moartea în custodie a lui

Nu am crezut până nu am văzut interviul. Și acum vreau să reacționez.

Dragă Suzan Rice,

Acum ceva timp colegii tăi de partid au făcut o greșeală fatală când au decis să dea vina pe absolut tot ce nu era pe placul lor asupra Rusiei. Hillary Clinton și echipa Obama s-au convins și au încercat să convingă lumea că problemele interne din Statele Unite au fost create și încurajate de o forță externă: Rusia.

Repeți această greșeală astăzi împreună cu un reporter CNN, folosind metode murdare de manipulare a informației, cum ar fi fake news și absolut niciun fapt care să vă dovedească afirmația. Interviul tău cu CNN este un exemplu perfect de propagandă goală.
Doresc să vă reamintesc că rețelele de socializare, despre care credeți că sunt folosite de agenții ruși pentru a alimenta protestele din orașele americane, au fost înregistrate în Statele Unite, aparțin americanilor și sunt reglementate de legile americane.

Încerci să joci cartea Rusiei din nou? Te-ai jucat prea mult; te rog, întoarce-te la realitate. Ieșiți și înfruntați-vă oamenii, priviți-i în ochi și încercați să le spuneți că sunt controlați de ruși prin YouTube și Facebook. Și voi sta deoparte și mă voi uita la „Excepționalismul american” în acțiune.

Nu a ta,
Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a MFA rus”, a scris oficialul
pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *