Pentru pensii și alocații mărite nu sunt bani, în schimb, pentru camarila lui Orban se găsesc din belșug!

Pentru pensii și alocații mărite nu sunt bani, în schimb, pentru camarila lui Orban se găsesc din belșug!

Nu cu mult timp în urmă, premierul Ludovic Orban spunea că alocațiile copiilor sunt pomeni. În schimb, Orban și-a adus la Palatul Victoria o întreagă armată de consilieri, plătiți regește din banul public.

Georgiana Arsene

Adevarul.ro dezvăluie, în ediția sa de astăzi, un aspect strigător la cer. Și anume:

Premierul Ludovic Orban şi-a plasat consilierii economici în funcţii bine remunerate, aceştia fiind printre cel mai bine plătiţi bugetari din România. Mai mult, şeful Guvernului îşi sporeşte de la lună la lună echipa de la Palatul Victoria, toţi oamenii săi fiind plătiţi din bugetul statului.

Păi bine, domnule premieru, pentru amărâții țării, pentru copiii ăia de se culcă flămânzi nu sunt bani pentru mărirea alocațiilor, nu? Pe ei îi vezi ca pe niște pomenagii fiindcă sunt mici și fără apărare, în schimb consilierii aduși la Palatul Victoria, care încasează lunar valoarea a zeci de alocații mărite – fiecare – cum poate fi numită?

În tot acest timp, noi stăm în case, respectăm ordonanțele militare, untem ascultători, iar vremelnicii aflați în fruntea țării ne scuipă de la înălțimea funcțiilor deținute.

Cât vă mai rabdă Cel de Sus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *