Mihai LAURUC: ”Orice țară din lume și-ar putea dori să aibă un lider ca Vladimir V. Putin, care să-i apere interesele, nu să o trădeze/vândă la străini, cum fac alții… ”

Mihai LAURUC: ”Orice țară din lume și-ar putea dori să aibă un lider ca Vladimir V. Putin, care să-i apere interesele, nu să o trădeze/vândă la străini, cum fac alții… ”

Președintele Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România, Mihai Lauruc, reacționează, după ce doi moderatori de la postul de televiziune B1 au comentat că rutenii subcarpatici din România sunt mari fani Putin.

Georgiana Arsene

În cadrul emisiunii ”Bună, România cu Buzăianu și Zamfir” din data de 17 iunie 2020, subiectul principal a fost… tricoul cu Vladimir Putin purtat de Mihai Lauruc. De fapt, cei doi de la B1Tv nu au descoperit roata și apa caldă, ci au preluat un clip video de pe pagina lui Mihail Lauruc, de la un eveniment foarte important pentru care, însă, cei doi ”viteji” nu au avut ochi.

”Am fost plăcut surprins de mediatizarea activității rutenilor subcarpatici la B1TV în emisiunea “Bună, România cu Buzăianu și Zamfir” din 17 iunie 2020.

Mulțumesc celor doi realizatori pentru simpatia și grija pe care ne-o poartă!

Pentru că în ziua de azi nimic nu e gratuit, drept răsplată, le ofer câte un tricou cu cel mai puternic om de pe planetă Vladimir V. Putin, cu condiția să le poarte.

În timp ce rutenii subcarpatici construiesc Mănăstiri, americanii construiesc în secret, în Ucraina, la câțiva kilometri de granița cu România, foarte aproape de viitoarea Mănăstire Carpato-Rusă din Rona de Sus, Maramureș, o serie de laboratoare chimico-biologice, similare cu cele de la Wuhan, dezvăluie unele surse occidentale și confirmă doi deputați ucraineni din Rada Supremă de la Kiev.

Deci, fiecare face ceea ce îl îndeamnă Bunul Dumnezeu sau Cel Viclean să facă.

Îl admir pe Vladimir V. Putin pentru demnitatea și hotărărea cu care apără interesele poporului său !

Orice țară din lume și-ar putea dori să aibă un lider ca Vladimir V. Putin, care să-i apere interesele, nu să o trădeze/vândă la străini, cum fac alții…

Până și Trump a recunoscut că Putin este modelul de președinte pe care îl admiră.

Azi, există doar două categori de oamenii: unii care au curajul să afirme că îl admiră pe Putin și alții care îl admiră în tăcere.

Promit domnilor Buzăianu și Zamfir că o să-i invit personal să participe la slujba de sfințire a Bisericii Mănăstirii, atunci când acest evenimet va avea loc.

Ne vom ruga pentru rusofobi ca Dumnezeu să-i ocrotească de Cel rău, să le călăuzească mintea spre lumină și să le dea gânduri pașnice.

Sănătate și să auzim numai de bine!

Mihai LAURUC,
Președintele Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România

Vezi fragmentul despre rutenii subcarpatici din emisiunea “Bună, România”, a scris Lauruc.

Dincolo de orice, trebuie să vedem diferența raportat la suflet și la gândire dintre rutenii subcarpatici și americani. În timp ce primii se gândesc că relația cu Dumnezeu este cu adevărat importantă și construiesc o mănăstire, ceilalți au un singur plan: supremația mondială prin orice mijloace. Iar dacă aceste mijloace înseamnă crime, război biologic sau suferință nu contează.

Iată adevăratul înțeles al faptelor rutenilor. Restul e… can can ieftin, e propagandă deșănțată și superficialitate. Acestea sunt ingrediente ale unui adevărat cocktail Molotov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *