Iosefina Pascal: ”Eu am spus atunci că este vorba și de experimente pe oameni și de crime împotriva umanității. (…)Ce s-a întâmplat în România este demn de Nürnberg”

Iosefina Pascal: ”Eu am spus atunci că este vorba și de experimente pe oameni și de crime împotriva umanității. (…)Ce s-a întâmplat în România este demn de Nürnberg”

Cunoscuta și vocala internaută Iosefina Pascal a vorbit, în cadrul unui interviu acordat inprimalinie.org, despre situația bolnavilor cronici, artiștii „infectați”, asimptomaticii internați cu forța.

Georgiana Arsene

Un interviu incomod pentru mulți, cu multe lucruri ”grele”, poate greu de imaginat sau chiar de acceptat, dar reprezentând realități ale lui 2020 – iată cum poate fi sintetizat, pe scurt, materialul video de mai jos, ale cărui principale declarații le-am selectat pentru cititori. Desigur, el trebuie ascultat cu mare atenție.

Despre starea presei:

Problematica finanțării de către Guvern a publicațiilor trusturilor media – mai poate fi vorba despre democrație atunci când ”câinele de pază al democrației” este plătit de Putere? Sigur, din punct de vedere legal nu este nimic în neregulă. Din punct de vedere etic, profesionist și moral evident că nu se mai poate vorbi despre presă independentă sau liberă. Înțeleg că sunt vremuri de criză, dar asta nu justifică predarea armelor, arma presei fiind libertatea de exprimare și puterea de a pune probleme celor care încearcă să preia controlul absolut, de a educa publicul în ceea ce privește problemele din societate.

Acum ajungem la principala problemă din acest moment, treaba cu morții. Dacă spunem morții colaterali ar fi cinic. Trebuie să vorbim despre fiecare om al cărui drept la sănătate a fost încălcat în această perioadă de pandemie. Problema gravă care a dus la pierderi de vieți, la deteriorarea sănătății atâtor români a fost lipsa accesului la sănătate al bolnavilor cronici. Cred că cel mai vizibil exemplu pe care l-am văzut cu toții a fost coada aceea imensă nu la un singur spital, ci la mai multe, al bolnavilor de cancer. Nu puteau să asigure tratamentul ambulatoriu, nu puteau să-i consulte de la distanță,,,

Oamenii aceia se luptă cu moartea în fiecare zi. Sigur că pentru această categorie de persoane este mult mai periculos orice fel de coronavirus, de gripă, pentru că au un sistem imunitar slăbit. După ce au fost umiliți în timpul pandemiei, forțați să stea pe la uși, în timp ce spitalele, în marea lor parte erau goale… Aceste transformări de  covid s-au produs brusc.

Spitale întregi au fost blocate, personal medical – trimis acasă, în timp ce oamenii mureau de cancer, de boli autoimune, de septicemie.

O altă chestie ilegală și discriminatorie și neconstituțională este condiționarea actului medical în spital de aceste teste COVID. Aceste teste PCR nu sunt menite să detecteze COVID-19, SARS-COV-2.

Președintele Colegiului Medicilor a susținut că foarte mulți oameni puteau fi salvați dacă pandemia era gestionată corespunzător.

Mai avem o problemă foarte gravă: internarea forțată a asimptomaticilor.

Vorbim de detenție, de privare de libertate.

Eu am spus atunci că este vorba și de experimente pe oameni și de crime împotriva umanității. La ”crime împotriva umanității” putem vorbi și în cazul celor care nu au beneficiat de ajutor medical, dar și în cazul celor care, sănătoși fiind, pe baza unor teste cu șansă destul de mare de a fi greșite, au primit niște tratamente medicamentoase care nu știm ce urmăreau asupra lor.

Nu este nici o diferență între ce se întâmpla în vremurile de tristă amintire când se făceau experimente pe oameni, de la vaccinare la chestii mult mai sinistre și ce se întâmplă acum: se încalcă drepturile pacientului, ești sechestrat fără să știi de ce, pentru simplul motiv că ești diagnosticat cu SARS-COV-2 tu neavând nimic.

Ce s-a întâmplat în România este demn de Nürnberg.

Diferența uriașă este că acolo puteam spune – aproximativ – câți oameni au măcelărit acei criminali. Aici nu putem ști cu siguranță. Au apărut date – peste 4000 de bolnavi de cancer în aprilie-mai. Asta este așa, ce s-a raportat. Nu mai vorbim de creșterea numărului de cazuri de violență domestică.

Identitatea de gen

Treaba este în felul următor: dacă cineva consideră că o femeie trans este femeie este perfect, este treaba sa. Problema este că nu poți să instituționalizezi și să normalizezi o astfel de gândire.

Aveți atâtea probleme, dragi feministe, trebuie să le oferiți consiliere psihologică, juridică, să le ajutați fizic să iasă din acel infern. Știți cât de greu este să obții un ordin de restricție? Pentru mine a fost greu.

Încercați voi să le convingeți pe femeile și pe bărbații care sunt abuzați psihologic, economic, șantajați, bătuți, să filmeze acel atac și să sune la poliție. N-o vor face.

Femeile, dacă voi sunteți feministe, trebuie apărate. Mai nou, femeile sunt apărate doar pe criterii politice. Și aici vreau să amintesc cazul Oanei Lovin.

Nu am văzut nici o organizație feministă care să sară, să apere drepturile ei sau ale oricărei videochatiste.

Demonizarea Jandarmeriei

Eu consider că poliția, jandarmeria, armata reprezintă scheletul unui stat democratic, unui stat de drept. Ei sunt filtrul dintre noi și lumea aia nasoală pe care o condamnăm pentru fapte antisociale.

În România, acest lucru nu va reuși. S-a încercat pe 10 august – demonizarea Jandarmeriei. Dosarul a rămas la sertar tocmai pentru a ”ține la control” Jandarmeria și pentru a mulțumi partea Rezist care și-a dorit să-i vadă puși sub acuzare.

Medicii, vânați

Afirmația medicului Rafila, care a spus că la finalul pandemiei va fi o adevărată ”vânătoare de vrăjitoare” în rândul personalului medical – chiar astăzi a spus Ludovic Orban că trebuie ca pacienții păgubiți și rudele decedaților să se îndrepte, legal, împotriva medicilor și a Guvernului. Sigur, că fără complicitatea ”eroilor din linia întâi” Guvernul nu ar fi putut să pună în practică asemenea idei aberante.

De-asta au cerut Raed Arafat, Streinu Cercel imunitate în fața procurorilor în ceea ce privește anchetarea achizițiilor publice din timpul pandemiei.

Despre vedetele infectate cu COVID-19

Trebuie să vă dezvălui în premieră situația reală a actorilor ”infectați” cu COVID. Eu am ieșit pe la ora 20.00 să vă spun că este o mascaradă și că ei sunt acolo pentru că sunt șantajați cu contractele de la trustul Intact, sunt șantajați cu alte lucruri pe care le-au făcut și care nu vor să ajungă în public, sunt mituiți pentru a sta în spital și au ieșit apoi să-i facă audiență lui Mihai Gâdea. Artiștii au ieșit, la tv, să cânte în direct. Marcel Pavel a făcut o postare imediat după în care îi aducea elogii Spitalului M. Balș, Antenei 3, care a redat obiectiv.

Cunosc 2 prieteni ai lui M. Pavel. Amândoi mi-au spus același lucru: este o mascaradă.

Acum se încearcă inducerea panicii cu ajutorul unor celebrități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *