Orban nu mai știe cum să-i mai amăgească pe pensionari. A trecut la episodul ”pensia mamei”


Premierul României a ieșit aseară la tv ca să ne spună că nu se măresc pensiile și nici nu se dublează alocațiile.

Georgina Arsene

Vârstnicii României nu au decât să își drămuiască în continuare ultimul bănuț pentru că nu sunt venituri suplimentare la buget pentru majorarea pensiilor.

În situația asta dificilă în care trebuie să mai taie de pe listă ce nu e important se află, am aflat, chiar mama premierului Ludovic Orban care, după o viață de muncă, ia de la poștaș suma de 1800 de lei pe lună.

Deci vă dați seama că Orban nu îi dă de la buget nici maică-sii, așa că înduioșați-vă puțin și mai lăați-vă manipulați, în timp ce vă blestemați zilele că ați ajuns să vă uitați la rafturile pline și să suspinați cu mâna în buzunarele goale…

Orban, în schimb, după ce ne-a spus că nici cea care i-a dat viață nu are o pensie mare – deși, raportat la alte categorii de pensionari nu stă prea rău – a pus și placa aia cu PESEDE, PESEDE…

Ca să pricepem că trebuie să urâm PESEDE în timp ce facem foamea. Că ura nu apare când ești sătul, ci când ți s-a lipit burta de șira spinării…

Între timp, prietenii PNL-ului prosperă, contractele cu statul – chiar și cele de armament – merg bine, iar vinovat de toate astea este, evident, PESEDE, PESEDE.

Nici sinecurile nu au fost uitate, o grămadă de pițipoance și pițiponci, bune și buni la nimic mănâncă o pâine albă de la stat. Din taxele și impozitele noastre, să ne înțelegem, da?

Așa-i că vă place? De! Asta ați votat, asta aveți!

Despre nimic. Despre viaţă. Economie

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: