Copilul lui Rareș Bogdan are dreptul la 100 de invitați de ziua sa. Celorlalți li se interzic și jucăriile în grădinițe!


Legea e făcută pentru proști. Așa se poate sintetiza ultima știre legată de cheful dat de europarlamentarul PNL Rareș Bogdan la Cluj pentru fiica sa, la care au venit nu mai puțin de 100 de invitați.

Georgiana Arsene

Ce distanțare socială, ce restaurante închise, ce măsuri de protecție împotriva COVID-19? Vrăjeală! Praf în ochi pentru noi, proștii, care stăm și ascultăm de cei aflați vremelnici la putere, care râd de noi până la epuizare și stabilesc măsuri cât mai aberante. Pe care, ghici ce? Noi chiar ne dăm peste cap să le respectăm.

Deci… în timp ce fiica europarlamentarului Rareș Bogdan se distra alături de prieteni, copiii României trebuie să stea la distanță de cel puțin un metru unii de alții în grădinițe și să nu se joace cu jucării din material textil, inclusiv din pluș. De asemenea, din grădinițe se elimină covoarele, mochetele și draperiile.

E drept așa? Cu ce sunt unii mai buni decât alții? De ce unii copii au mai multe drepturi decât alții?

Despre nimic. Despre viaţă.

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: