Individul ”Eu nu citesc cărți!”

Individul ”Eu nu citesc cărți!”

Astăzi o să vi-l prezint pe individul care nu a citit nicio carte la viața sa. Surprinzător, dar omul e chiar mândru de incultura sa.

Georgiana Arsene

Cititul cărților este, pentru unii, o activitate plictisitoare și inutilă. Dacă și-ar ține părerea pentru ei nu ar fi nici o problemă, numai că un asemenea individ face un adevărat titlu de glorie din disprețul total pe care îl are – și, Dumnezeule, chiar îl manifestă – față de oamenii care preferă să citească.

Din nefericire, omul a ocupat o funcție publică, a încasat bani mulți – foarte mulți – și a adus la disperare câțiva cercetători. Nu într-ale psihiatriei, ci în istorie, cea recentă a României.

sorry you're stupid

Pentru individul care nu a citit nicio carte la viața sa, oamenii culți, oamenii care se informează, oamenii care fac studii sunt egali cu zero.

Nu există cuvânt în lumea asta care să exprime disprețul total pe care acest individ îl manifestă față de ei.

Evident, o asemenea carență educațională atrage după sine altele. Relațiile sale cu oamenii sunt dezastruoase, omul nu știe decât să se orienteze – pentru scurt timp, să facă gaură în buget, să îi determine pe alții să plătească pentru prostiile lui. Unicul său scop în viață e să aibă bani mulți fără muncă, numai prin învârteli și ”prietenii”. Totul ornat cu muuuuuuult tupeu.

Individul care nu a citit nicio carte la viața sa nu se jenează să umilească femeile. Nu vă gândiți că e vorba de soția lui sau de vreo amantă. Nici pomeneală, omul nu suportă să participe femeile la discuțiile pe care el vrea să le poarte ”între bărbați”. Să fiu bine înțeleasă: nu e vorba de discuții de cârciumă, de ieșiri ”cu băieții”. Nu, e vorba de discuții despre destinele unei instituții publice. Individul nu avea nevoie de o minte lucidă și neutră.

Acum așteaptă ajutor de la prietenii săi dintr-un important partid să îl ajute să mai mulgă bani de la bugetul public.

Revin cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *