De acord cu Palada: ”Cristoșii mamilor voastre de nemernici, cu dubla voastră măsură”

De acord cu Palada: ”Cristoșii mamilor voastre de nemernici, cu dubla voastră măsură”

Mi-au picat ochii, întâmplător, pe postarea lui Mirel Palada, care a reacționat după ce un pensionar a fost sanționat prompt de polițiști după ce omul, ajuns la limita disperării, a avut o ieșire nervoasă în fața ministrului Muncii care susținea o conferință de presă în aer liber. Este vorba despre dubla măsură cu care se cântăresc faptele.

Georgiana Arsene

Palada atrage atenția că, în trecut, alți protestatari făceau toate nevăzutele, nedându-se în lături de la nimic și, cu toate acestea, au rămas nesancționați, în timp ce pensionarul a suportat imediat rigorile legii.

Este vorba despre dubla măsură cu care se cântăresc faptele.

Un pensionar s-a dus să protesteze în fața unei conferințe de presă ținută de o ministresă PNL.

Pentru că ei nu e voie să fie atinși nici măcar cu un fir de păr, au trimis imediat Poliția după bătrînul care i-a criticat.

Un desant de polițiști s-au dus la ușa acestuia și i-au dat imediat amendă. Cum a îndrăznit bestia de pensionar demonic să strice fengșuiul doamnei ministru?

Peneliștii sînt perfecți. Ei nu au voie să fie criticați. Cine îi critică trebuie amendat.

Să zică mersi că nu l-au arestat și aruncat în închisoare. Că zilele astea le cam place liberalilor să bage lumea la arest, la izolare.

Protestatarii lor sunt protejați

În timpul ăsta, în ultimii ani, hoarde de ticăloși au făcut toate măscările cu putință la adresa celor care nu sînt ca ei.

Au huiduit.

Au provocat, intrînd în sufletul omului, împroșcînd salivă, vorbind la trei centimetri de interlocutor, îndesînd cu nesimțire telefonul mobil în fața oamenilor.

Au fluturat cătușe pe la nas.

Au dat cu pungi cu sînge și cu rahat în pereții instituțiilor.

Au întrerupt ședințe de Parlament și au urlat cît i-a ținut gura.

Unde lucrează Angi Șerban. Tânăra, prinsă cu minciuna în legătură ...

Au întrerupt tot ce se putea întrerupe: ședințe parlamentare, ședințe de consilii locale, conferințe de presă, mitinguri. Tot. Tot.

Au proferat amenințări.

Au adus injurii. Au scuipat. S-au tăvălit pe covoare.

Au făcut ca toți dracii.

Nimeni nu le-a făcut nimic.

Ei au voie. Doar ei au voie. Cînd însă le face și lor cineva la fel, dintr-o dată descoperă democrația și drepturile omului. Și mai ales poliția.

Cristoșii mamilor voastre de nemernici, cu dubla voastră măsură, cu ipocrizia voastră ticăloasă, cu fățărnicia voastră de naziști. Ticăloșilor. Ticăloșilor. Ticăloșilor, a scris Palada.

Este vorba despre dubla măsură cu care se cântăresc lucrurile. Pentru că, da, trăim în țara în care o tentativă de omor – făcută în spațiul public, sub privirile întregii țări – rămâne nesancționată. Ba, mai mult, declarațiile apărute tot atunci în spațiul public, de felicitare a agresorului arată că trăim într-o lume bolnavă și în care justiția este doar pentru unii!

One thought on “De acord cu Palada: ”Cristoșii mamilor voastre de nemernici, cu dubla voastră măsură”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *