Mălin Bot, îngenunchiat de femei chiar în Piața Victoriei

Mălin Bot, îngenunchiat de femei chiar în Piața Victoriei

Se destramă mitul celor de la #Rezist? Câțiva stropi de apă au fost suficienți ca să vedem și noi ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginii de dur a celui mai vocal protestatar-jurnalist. Bot a fost umilit.

Georgiana Arsene

Ieri, în Piața Victoriei, a avut loc un protest la care au participat oameni puțini, dar inimoși și dornici să aducă schimbarea în bine în România.

Manifestarea pașnică a celor câțiva cetățeni nu a fost pe placul băieților de la #Rezist care au venit și au început să spună, vehement, într-un live, că acel loc este al lor și că nu ar fi avut nimic împotriva protestului dacă era organizat, spre exemplu, la Palatul Parlamentului. Adică în altă parte, nu în Piața Victoriei.

Ei… dar ulciorul nu merge de multe ori la apă și tupeul lui Mălin Bot trebuia sancționat la un moment dat. Bot a fost umilit. Și, fiindcă nu s-a găsit nici un bărbat să facă asta, de sancționarea derapajelor individului cu telefon – oare tot pe cel spart cu care se lăuda îl are sau l-a schimbat? – s-au ocupat două fete curajoase.

Este vorba despre Oana Lovin și Codruța Cerva. Prima l-a stropit cu apă, moment în care jurnalistul, ce a bălăcărit zeci de persoane publice și mai puțin publice a luat foc. Bot i-a cerut jandarmului să ia măsuri.

Cerva a intervenit, moment în care Bot și-a mai luat câteva palme peste bot – joc de cuvinte. Nici cei care îl însoțeau nu au reușit să țină piept ”vulcanului” Cerva.

Publicată de Codruța Cerva pe Vineri, 10 iulie 2020

Bot pune avocații pe femei

Bot a anunțat apoi că face plângere penală. Omul se simte agresat. Treaba lui!

Înainte de a striga ”hoții” sau, mă rog, ”agresorii”, Bot ar fi trebuit să își amintească de un episod vechi. În care, ce să vezi, chiar el, cu mânuțele lui, a agresat o femeie.

https://www.facebook.com/watch/?v=2377133162379779

Mă întreb, însă, altceva: de ce nu ies acum cei de la #rezist să sară în apărarea lui Mălin, să îi spele onoarea? Ce se întâmplă? Bot a fost umilit.

Sper că #rezist nu are soarta lui Emil Constantinescu. Vă mai amintiți episodul în care Milică a fost atacat cu cerneală viole(n)tă?

În anul 2000, adică fix în anul în care i s-a încheiat mandatul lui Emil Constantinescu, acesta a fost stropit, în public, cu cerneală. Constantinescu a avut un singur mandat de președinte.

Concluzia este una singură: câțiva stropi de apă i-au făcut praf imaginea de dur a lui Mălin Bot. Pic… pic…

P.S. De ce nu a mai ieșit Bot în stradă cu steagul SUA?

6 thoughts on “Mălin Bot, îngenunchiat de femei chiar în Piața Victoriei

  1. In 2002 am dat o petrecere mare si-am adus 2 prostituate, fiecare platita cu 50$ pt toata noaptea. Ambele au facut sex cu peste 20 de barbati.
    Una dintre prostituate este Codruța Cerva. N-ar trebui sa ne mire acest fapt deoarece mai avem o sustinatoare PSD ce face videochat. PSD si curvele sale. :))

    1. Daca Cerva a fost prostituata a fost pe corpul ei nu al tau!Bot in schimb este si acum o curva pe bani care face rau prin mascarada si minciuni unei intregi mase de oameni!!!Asa ca draguta care ai „platit” sa ai po femeie ca Cerva….voi platiti o femeie ca nu sunteti capabili sa aveti una asa cum va uitati in gura unei curve cu doua fete platita de toti ca BOT si vi-l mai faceti si „lider de opinie”,,,vorba lui Boethius….daca taceai….

    2. Doamne cat de prost(a) sa fii.Te fute grija daca cineva este curva, idiotule, sau idioata. Cati bani ati primit de la pnl si de la pdl, matelor fripte. Sunt la guvernare cei de la pnl, de ce nui lasati sasi bata joc de popor. BOT DE CATAR SAU DE PORC.

  2. ” Vulcanul ” Cerva face ce face deoarece , are „spate ” iar notorietatea capatata astfel cantareste mai mult decat orice caci in limbaj de specialitate inseamna : publicitate gratis . Intrebare : pentru care publicatii a scris Codruta Cerva in viata ei si…cum de-a uitat de cate ori a fost alaturi de Malin Bot si aia de la #rezist ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *