Alocațiile nu se dublează. Oare ce spun mamele care își îndoctrinau copiii că PSD e nașpa?

Alocațiile nu se dublează. Oare ce spun mamele care își îndoctrinau copiii că PSD e nașpa?

Aflăm, cu toții, că alocațiile nu se dublează. Nu sunt bani. Asta e, să rabde de foame plozii nației, că PNL chefuiește prin birouri în pandemie și se împrumută masiv, dar nu știm pentru ce. Alocații mici, copii nerespectați.

Georgiana Arsene

Mă întrebam, zilele trecute, ce o fi – dacă o fi – în mintea mamelor care ieșeau cu copiii lor în frig, pe vânt și ninsoare la proteste anti PSD sau care nu s-au temut să îi după pe 10 august 2018, punându-le chiar viața în pericol.

Citeam – cu maximă neplăcere – un dialog – o fi avut, n-o fi avut loc, Dumnezeu știe – între o mamă și copiii ei. Cei mici, erau la curent cu tezele anti PSD, evident și îi cereau mamei să se mute în Austria.

Sunt aproape 7 luni de când copiii mei adorm cu un update (la cererea lor) despre ce a mai făcut PSD, în loc de povestea de seară.

În mintea celei mici, de 7 ani, Pesedeul e chiar un personaj sumbru, fiindcă l-a și desenat. Iar pentru cea de 10 ani, Pesedeul e o entitate care o revoltă.

Grețoșenia de mai sus – este ”opera” unei mame. Care mamă, în lipsă de altceva, alege să își îndoctrineze copiii. În loc de povestea de seară, pac! un reportaj de la Digi Tv, eventual emisiunea lui Rareș Bogdan sau o polologhie a mamei.

Scopul ei în viață – să își spele copiii pe creier. Greșeala sa – nu îi învață să gândească, ci levâră în cap tot felul de idei, amestecate cu frustrări personale. Rezultatul e devastator. Copilul nu va ști ce înseamnă democrația și nici toleranța.

Femeia pare să fie părinte unic, ceea ce este de laudă. Cunosc asemenea oameni și sunt extraordinari, numai că aceia pe care îi știu eu au grijă de copiii lor și chiar îi țin departe de mizeriile politice.

Românii, manipulați în lupta pentru putere

În ziua de 10 august 2018, mii de români au fost în Piața Victoriei și au scandat lozinci împotriva ”Ciumei Roșii”. Alocații mici, copii nerespectați.

Acum, nu au decât să îi aplaude în continuare pe actualii guvernanți, pe liberalii de la Putere care ne țin conetctați la Occident – poate prin tăierile de păduri, că altfel nu văd cum – și să nu se plângă că alocațiile nu se dublează.

Nu sunt bani, au spus sec liberalii și nici că i-a interesat de soarta celor care ieșiseră cu avânt în Piața Victoriei în 2018. Și-au făcut treaba cu ei, acum pot sta șomeri sau, mai rău, fără venit. Alocații mici, copii nerespectați.

4 thoughts on “Alocațiile nu se dublează. Oare ce spun mamele care își îndoctrinau copiii că PSD e nașpa?

  1. Daca ai rabdarea necesara , pentru a cauta pe blogul lui ALDUS-O OPOZITIE vei vedea care a fost si ESTE parerea mea despre cei { caci n-au fost doar MAME } , ce-si duc copii la astfel de ” manifestatii ” . Sigur ca da , ei spera ca astfel , jandarmii cei scrofulosi la datorie , nu vor mai da , fie cu gaze , fie cu bastoanele asupra alora ce au copii in brate caci , poate le este mila avand in vedere ca si jandarmii…este posibil s a aiva copii mici insa , Jandarmeriile din toate tarile EXECUTA ORDINELE CACI D’AIA’S MILITARI SA EXECUTE ORDINELE ALORA DE LE PLATESC SOLDELE ! Nu exista mila sau grije ci doar executia …” inamicului ” . Lasa ca , si PSD-ul au promis dublarea alocatiilor , dublarea pensiilor PLUS CRESTEREA PUNCTULUI DE PENSIE ACTUALIZAT CU RATA INFLATIEI D E LA 1 IANUARIE SI…OHAVELE ! In Ianuarie 2020 inca era posibila majorare a acelui blestemat d e punct d e pensie acum insa , nu mai este posibil nici s a maresti alocatiile , nici pensiile cu 40% { de la 1 Septembrie } si nici acel blestemat punct de pensie iar motivele , sant vizibile si fara binoclu . Acu’ pe bune : crezi ca daca ar avea de unde , d aca ar putea …n-ar da ? ASTA INSEAMNA O RECLAMA POLITICA POZITIVA PENTRU 1000 de ani insa…daca n-au …N-am nimic cu ” liberalii ” iar cu PSD-ul…am fost alaturi de ei inca de pe vremea cand se numeau FSN , FDSN …PSD pe vremea cand discutam ” la liber ” cu nea Gelu …{ sti matale despre cine vorbesc} despre ce ne-asteapta pe noi romanii in viitorul mai a propiat sau mai indepartat insa , atata mizerie politicianista n-am vazut NICIODATA in acesti aproape 30 de ani de la momentul 22 decembrie 1989 incoace ! Sa sti ca-n 10 August 2018 au fost in Piata Victoriei si liberali , si # rezist si diasporeni dar si fosti sustinatori ai PSD scarbiti de Dragnea &comp . Au fost acolo si „serviciile ” fireste sau credeai ca atacul asupra cladirii guvernului l-au dat …copii aia pe care-i adusesera mamele cu ele ? Intreaba-l pe nea Gelu { este cu ceva ani mai varstnic deci…apelativul NENE } daca el personal mai crede in PSD si-n „doctorii ” de-acolo , el care-i in PSD de la infiintare si … vezi ce-ti declara ! P.S. Inainte sa uit : spune-i ca , nu m-am folosit NICIODATA de acel „certificat de revolutionar ” cu care , m-au pricopsit el si Sergiu Nicolaescu …n-am iesit in strada in 22 Decembrie ’89 pentru avantaje sau vreun titlu de erou . Azi…parca m-am cam razgandit ! O fi prea tarziu sa-l mai folosesc ?

      1. Este suficient sa-ti spun ca am fost subinginer la IPROMIN pana prin ’85 inainte de 😮 …stie nenea inainte de ce ! 😕

  2. De la viitorul Romaniei, nu se face economie! Nici n-as putea incepe sa descriu cate sunt in neregula cu acest refuz al majorarii alocatiilor. Copiii si educatia pe care o primesc sunt viitorul nostru! Cum ne ingrijim de ei, astfel ne va fi si viitorul!
    AJUNGE! Surse de finantare exista, taiati pensiile speciale odata si introduceti conditii, ca banii sa fie folositi strict pentru copii si educatia lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *