Să vă fie rușine, domnule Horațiu Moldovan!

Să vă fie rușine, domnule Horațiu Moldovan!

Am citit, cu nespusă tristețe, declarația secretarului de stat în Ministerul Sănătății referitoare la protestul celor 100 de membri SANITAS. Protestul pașnic a fost necesar.

Georgiana Arsene

În dimineața zilei de astăzi, angajați din Sănătate și din Asistență Socială au ieșit în Piața Victoriei, apoi au mers la Guvern ca să depună peste 50 de petiții. Ei au vorbit despre condițiile de muncă, dar și despre batjocura la care îi supun guvernanții prin neacordarea sporurilor și stimulentelor promise.

Protestul pașnic a fost necesar.

În loc să tacă – dacă tot nu dă doi bani pe eroii din linia întâi, secretarul de stat Horațiu Moldovan a considerat că este bine să iasă public și să facă afirmații jignitoare la adresa celor care lucrează pentru binele românilor.

Mai rău, secretarul de stat a recurs la o tactică josnică – securistică? – prin care a încercat să asmute opinia publică împotriva angajaților din Sănătate și Asistență Socială care au ieșit să ceară drepturile nu doar pentru ei, ci pentru zeci de mii de angajați din sistem. Protestul pașnic a fost necesar.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Sursa foto: Sanitas

Instigarea populației față de sindicaliști

Am putea face interpretarea între ghilimele că există echipamente și în plus din moment ce ei demonstrează îmbrăcați în echipamente pe stradă.

Nici asta nu e o atitudine firească.

Echipamentele trebuie purtate numai în incinta instituțiilor sanitare, indiferent ce vrem să demonstrăm.

Nu trebuie să folosim ca mesaj public elemente de tehnică medicală, imagini cu pacienți, imagini cu tehnologie avansată. Nu au decât natura să impresioneze. E o risipă de echipamente”, a declarat la Digi24 Horațiu Moldovan.

Rușine, domnule secretar de stat! Vă bateți joc de oamenii pe umerii cărora vă sprijiniți!

Nu mai instigați oamenii – și așa bulversați – împotriva medicilor, asistenților și a salariaților din asistență socială! Faceți un rău imens societății prin aceste ieșiri!

Declarația dvs de astăzi a dovedit că sunteți incapabil să manageriați situația și, prin urmare, ați încercat să intimidați oamenii. Protestul pașnic a fost necesar.

Dar, poate că această imagine va explica multe…

Dr. Horaţiu Moldovan: Sunt la intersecția a două destine umane – Q ...

2 thoughts on “Să vă fie rușine, domnule Horațiu Moldovan!

  1. ” Rușine, domnule secretar de stat! Vă bateți joc de oamenii pe umerii cărora vă sprijiniți! ” Pai si-atunci , cum ramane cu acea operatie pe inima care a durat 18 ore ? Fireste c-a avut o echipa insa , vioara intai , a fost el , Horatiu Moldovan . Se plang sindicalistii ca nu le-au dat guvernantii acele sporuri si stimulente promise ? Bine le-au facut ! Spuneau versurile unui cantec : ” E GREU UN TITLU DE EROU ” asa incat , daca tot au acceptat ca au fost eroi ATUNCI , sa accepte si faptul ca guvernantii , politicienii nu-s decat niste escroci LEGALI care , odata in plus , au reusit sa-i pacalaeasca zgandarindu-le orgoliul personal profitand de …necesitatea astora de-a castiga si bani din munca lor .Intrebare : ca tot cer unii si altii ” o tara ca afara ” , dupa stiinta dumitale cadrele medicale din Franta , Germania , Belgia sau…Federatia Rusa , au fost pacaliti in aceeasi maniera in care si-au luat plasa astia de la noi ? Nu Hotariu Moldovan asmute oamenii , unii impotriva altora , o categorie profesionala impotriva altora ci…politicienii fac asta si-o fac d e ani buni chiar daca fac asta intr-o maniera ” securistica ” pentru a te cita . Ca astia nu s-au prins pana acum de figura …ciubucul lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *