#sepoate, doamnă Monica Anisie?

#sepoate, doamnă Monica Anisie?

Deși data de începere a noului an școlar se apropie și nimeni nu știe cum se va desfășura activitatea în sistemul de învățământ, scenarista de la Ministerul Educației și Cercetării iese și împarte apă. #Sepoate, doamnă Monica Anisie?

Georgiana Arsene

În timp ce iese la TV și ne tot promite scenarii, Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, arată că este și om de acțiune. Nu sperați că a reușit, împreună cu experții din MEC, să găsească soluții pentru începerea noului an școlar. Nu.

Nici nu a găsit spații suplimentare pentru clase ori cadre didactice pentru a pune în aplicare scenariul claselor cu 15 elevi.

#Sepoate, doamnă Monica Anisie? Se poate, dar nu ce dorim noi. Demnitarul de la Educație, care e și președinte PNL Sector 2, s-a gândit că nu ar fi rău să dea apă șoferilor.

Așa că a luat parte la campania ”Blocat în trafic?”.

Chiar nu vă pasă deloc de sistemul de învățământ? Cum rămâne cu preșcolarii și elevii din clasele primare?

Tot scenarii, tot online? Sau veți îngheța anul școlar?

Șoferii cărora le-ați dat apă nu aveau copii, nu v-au întrebat ce aveți de gând cu copiii acestei țări? Sau doar s-au amuzat?

Este trist că am ajuns să trăim într-o țară în care oamenii pot fi atât de ușor păcăliți și în care asemenea jocuri de imagine țin locul programelor și proiectelor concrete, în avantajul cetățenilor.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Din păcate, se vede clar lipsa unei educații civice, iar continuarea învățământului online nu va face decât ca viitoarele generații să se bucure la o sticlă cu apă primită în trafic cu mesaj evident anti PESEDE, în timp ce păpușarii se vor distra copios.

Masa de manevră este bine pregătită din timp. Politicienii nu au nevoie de persoane instruite, ci de oameni dispuși să creadă orice și să simtă ce li se spune oficial. În cazul de față, să simtă ură față de PSD.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

”A face zgomot este una dintre cele mai eficiente mijloace de propagandă” – Joseph Goebbles.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină şi în aer liber, text care spune „Consiliu General al Municipiului București STB R Primăria oita”

Sursa foto: Facebook

3 thoughts on “#sepoate, doamnă Monica Anisie?

  1. Initial am crezut ca…fabulezi insa , am dat un click acolo si…chiar ai dreptate Georgiana Arsene . Intrebarea care se naste de-aici nu-i cea pur retorica pusa de dumneata { aia cu soferii care poate ca au copii acasa } ci : copii , adolescentii aceea care erau folositi pentru a impartii apa soferilor aia , de ce n-au intrebat-o pe madam Anisie de ce onor guvernul din care face parte si madam Anisie , refuza sa le mareasca alocatiile { plus pensiile bunicilor ca…poate multi dintre ei au si bunici } iar alta intrebare , putea fi legata de modalitatea de desfasurare a noului an scolar ? N-a fost nici macar zgomot ci , doar propaganda iar romanii s-au obisnuit cu ea , la fel cum s-au obisnuit cu cei ce le ofera … apa chioara ! P.S. Acest ” profesor ” numit KWJ , face ce face si-i numeste pe tipii de la PSD ” ciuma rosie ” , iar in plasa asta au cazut si unii ” jurnalisti ” . Nu toti dar…exista destui . Mihail Eminescu numea ” ciuma rosie ” , partidul liberal al bratienilor insa ,o facea pe la 1880 si ceva . O crede KWJ ca partidul liberal o fi azi in 2020 mai putin ” rosu ” decat era la 1880 ? Cu-asa profesori , nu trebuie sa ne mai mire faptul ca elevilor , nu le mai place scoala , indiferent cum s-ar desfasura aceasta .

  2. Ultima poza expusa de dumneata , de la acea ” actiune ” a doamnei Anisie , aia-i FABULOASA ! PNL ofera apa rece oamenilor din autobuzele Primariei Generale deoarece , primarul Gabriela Firea-Pandele { o catastrofa de primar dupa parerea mea } n-a avut grije sa aiva autobuzele , si apa rece in dotare la achizitionare …FABULOS !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *