Domnu Orban, mă scuzați că vă deranjez: Monica Anisie e ministrul Educației și Cercetării?

Domnu Orban, mă scuzați că vă deranjez: Monica Anisie e ministrul Educației și Cercetării?

Ca de obicei, când vine vorba de transmiterea unui mesaj ferm legat de Educație, iese președintele Iohannis. Așa s-a întâmplat și astăzi. Cum va începe noul an școlar?

Georgiana Arsene

După ce zile la rând ministrul Monica Anisie a ieșit și ne-a vorbit de scenarii legate de începutul noului an școlar, iată că azi a salvat-o din nou președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a ieșit și a spus că pe 14 septembrie 2020 începe noul an școlar. Mulțumim, știam, altceva?

Altceva, da… Cum va începe noul an școlar? Ei bine, Iohannis ne-a spus că totul va fi în culori: verde, galben și roșu.

Bla, bla, bla cu noul an școlar

După mai multe bla – bla- bla-uri, am aflat că de fapt decizia va aparține școlii, ca să nu mai fie nevoie să iasă Iohannis să vorbească în locul Monicăi Anisie care nu mai are credibilitate în rândul cadrelor didactice.

Cum va începe noul an școlar? Cu grijă și cu atenție și cum se pricepe fiecare, fiindcă, la nivel înalt, astea nu sunt teme de interes. E campanie electorală, altele sunt obiectivele acum, să fim serioși…

Anisie a explicat, mai apoi, că un lucru este clar pe lumea asta: că va începe școala.

Ceea ce este clar în acest moment este că începem școala. Și este foarte important pentru că ne dorim un învățământ de calitate, dar în același timp ne dorim ca toți elevii și profesorii să fie în siguranță la școală”, a declarat Anisie.

Cum va începe noul an școlar? Cu alte cuvinte, Dumnezeu cu mila, mai ales că, în cazul în care va fi nevoie ca școala să se desfășoare în sistem hibrid, adică o parte din activități să se țină în școală și o parte în online, modul de împărțire a elevilor și modul de desfășurare a cursurilor se va lua tot la nivelul conducerii școlii. 

În asemenea condiții, în care președintele iese și face anunțuri despre începerea noului an școlar – Monica Anisie mai este ministrul Educației și Cercetării? Ce spuneți, domnule premier Ludovic Orban?

6 thoughts on “Domnu Orban, mă scuzați că vă deranjez: Monica Anisie e ministrul Educației și Cercetării?

  1. Georgiana , consider ca esti un jurnalist cu experienta asa incat , permite-mi sa te-ntreb : de unde si pana unde in Romania Presedintele este „seful statului ” ? Cazi si dumneata in plasa lingailor ce se considera varfurile inteligentei romanesti , cum este posibil asa ceva ? IN ROMANIA SEFUL STATULUI ESTE PARLAMENTUL , NU CHIRIASUL DE LA COTROCENI CHIAR DACA MULTI CRED INCA ASTA . In rest , absolut fara cusur postarea dumitale .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *