Cum și de ce am devenit blogger?

Cum și de ce am devenit blogger?

Până de curând, declaram cu ironie că mă simt complexat că nu am tatuaje și blog. Lucrurile s-au schimbat, așa că iată-mă acum intrat în rândul bloggerilor.

Gelu Voican Voiculescu

De ce am devenit blogger? Iată o întrebare la care poate veți fi curioși să aflați răspunsul.

Am decis să-mi transpun gândurile, ideile aici, în online, mediul care a luat o amploare extraordinară în ultimii ani. Practic, dacă nu ești în online, nu exiști.

Nu e o concesie făcută spiritului gregar, ci o necesară racordare la actualitate.

Despre ce voi scrie pe blog?

De la ezoterism, societăți secrete, simbolism, genealogii surprinzătoare până la comentarii despre subiectele fierbinți ale realității cotidiene care, așa cum lesne poate observa aici oricine ”bate filmul”, toate își vor găsi locul pe blogul inprimalinie.org.

Am fost numit/etichetat nu de puține ori astrolog, calitate în care am și participat la emisiuni tv dar am avut și un serial – ”Horoscopul la îndemâna tuturor” – apărut în ziarul Ultima oră al regretatului Ion Marin, în perioada 1997-1998.

Despre subiectele din sfera astrologiei voi scrie la rubrica intitulată chiar așa ASTROLOGIE.

Vom intra, astfel, într-un dialog.

Grație social media mă veți cunoaște mai bine și, mai ales, altfel decât până acum. Așadar, vă dau întâlnire cu un blogger întârziat aici, pe inprimalinie.org la rubrica Gelu Voican Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *