Ești bărbat fiindcă jignești o femeie? Ești un cretin!

Ești bărbat fiindcă jignești o femeie? Ești un cretin!

Jignirile aduse de Rareș Bogdan – Rareș Ruj Roz, pentru prieteni – lui Renate Weber, Avocatul Poporului, arată gradul de incultură și de primitivism nu doar al politicianului, ci și al unei clase întregi de bărbați români. Pentru că, da, mulți români se simt bărbați numai când umilesc o femeie…

Georgiana Arsene

Postarea lui Rareș Bogdan în care o făcea de 2 parale pe Renate Weber m-a înfuriat și mâhnit peste măsură. Pentru că mi-am dat seama că mârlănia nu ține cont de poziție socială. Unii sunt mârlani pur și simplu.

Necazul e că România colcăie de asemenea specimene, iar femeile, multe dintre ele, pun capul în jos și nu ripostează, de rușine sau de frică. Ori de ambele. Și iată cum specia neandertalianului de Uniunea Europeană se perpetuează, iar societatea românească devine tot mai bolnavă.

Eu cred că a venit momentul ca noi, femeile, să ne povestim experiențele de acest gen, chiar dacă a fost vorba numai de o glumă nesărată. Pentru că nimeni nu are dreptul să ne jignească.

În vara acestui an, un individ, împreună cu un personaj cunoscut – adica unul la care românii cască gura de zeci de ani, de zici că e un Dumnezeu pe pământ – m-au jignit, făcându-mă să plâng. Celor cărora le-am povestit ce mi s-a întâmplat nu au avut nici o reacție, practic tot eu eram de vină.De aceea spun că ar trebui să povestim asemenea fapte. Să nu le mai trecem sub tăcere. Pentru că devenim complici.

Omul e abonat la bani publici, că doar ce mama naibii, doar nu s-o speti el muncind. Fiindcă a văzut că nu i-am dat două palme să îi sune apa în cap, omul continuă să mă atace.

Ideea e simplă: jignești o femeie, ești un cretin! Și cu asta am spus tot!

Mi-ar plăcea să citesc pe Facebook mărturii ale unor femei care i-au pocnit zdravăn pe bărbații nației ce nu au fost educați de mamele lor cum să se poarte cu reprezentantele sexului frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *