Alegeri locale 2020: Nicușor, primar general. Vom depăși Tokyo la dezvoltare

Alegeri locale 2020: Nicușor, primar general. Vom depăși Tokyo la dezvoltare

Nicușor Dan, nu se știe cum, a obținut cel mai bun procent la alegerile locale de anul acesta în municipiul București. De acum înainte va curge evident la pte și miere.

Georgiana Arsene

A fost o zi lungă pentru candidații la Primăria Generală a Capitalei și la primăriile de sector. Dintre toți, celebrul Nicușor Dan, care se lăuda că îl știu taximetriștii din București și că Pleșu i-a vorbit unuia frumos de cel care avea să conducă a României capitală spre culmi de civilizație și progres necunoscute nici locuitorilor din Tokyo.

Nicușor Dan

Adică așa o dezvoltare va avea Bucureștiul că deja le plâng de milă celor din provincie sau celor care au părăsit România. Se vor întoarce plângând și îi vor linge tălpile lui Nicușor Dan să îi primească în Capitală.

The Kōshū Kaidō was one of the five principal roads of the Edo time. Today it is still leading travellers into the largest city in the world. Join us on a night photo tour of Tokyo at aperturetours.com

Băsescu zice că Nicușor are câteva sute de procese intentate Primăriei Generale a municipiului București. Asta acum, și marinarul s-a gândit să fie cârcotaș. Păi, la valoarea lui, Nicușor îi va face pe bucureșteni să creadă că e în ordine el să fie primar general și tot el să fie cel care a dat instituția pe care acum o conduce în judecată.

Să recapitulăm: rezultate parțiale:

Nicușor Dan – 47,2%

– Gabriela Firea – 39%

Traian Băsescu – 8,6%

One thought on “Alegeri locale 2020: Nicușor, primar general. Vom depăși Tokyo la dezvoltare

  1. Când Bucureștiul va depăși Tokyo la nivel de dezvoltare ( pe toate planurile ) , Tokyo va fi de vreo 100 de ani capitala unei Noi Japonii de pe altă planetă . Nicușoare, trezește-te !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *