Mămica Elena Băsescu candidează. Probleme, misoginilor?

Mămica Elena Băsescu candidează. Probleme, misoginilor?

Săriți, lume, candidează Elena Băsescu la parlamentare din partea PMP! ”Bărbații” nației deja au luat problema în mâini și au început să își verse frustrările pe Facebook și, probabil, la o bere în fața blocului.

Georgiana Arsene

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța, iar la Camera Deputaților, lista este deschisă de Elena Băsescu.

Eba a vorbit despre faptul că vrea să schimbe lucrurile, mai ales că este o mamă singură cu trei copii.

Evident, proștii nației s-au grăbit să o judece și să o pună la colț. Cum adică, o mămică să îndrăznească să ridice capul? Să nu stea după cei mici? Să vrea să aibă un rol în societate și în politică?

Alții sunt supărați că Elena Băsescu e fata lui tata. Eu zic că e mai sincer așa decât dacă Eba ar fi fost amanta cuiva și poza în sfântă.

Misoginismul și prostia unora dintre ”bărbații” României – unii dintre ei stând cu mâna întinsă la stat, ei nefiind în stare să producă un leu – atenție, nu vorbesc de cei care primesc ajutor social! – este fără limite.Dar asta e, în România sunt mulți neputincioși… Din partea mea, mult succes, Elena Băsescu!

One thought on “Mămica Elena Băsescu candidează. Probleme, misoginilor?

  1. Nu am nevoie de un reprezentant mai prost ca mine , în Parlamentul României ! Cine vrea reprezentarea d-nei Băsescu, s-o voteze !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *